Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο PMI-RMP® Prep course εξ’ αποστάσεως (Μαρ.-Απρ. 2016).

Human Asset's Synchronous Training PlatformΟι 7 συμμετέχοντες που βρίσκονται στο Αμπού Ντάμπι, στη Λευκωσία, στην Αθήνα, στο Κόσοβο και στην Νάπολη, μετά από σκληρή δουλειά και μια σειρά από εργαστήρια κατάφεραν να αποκτήσουν βαθιά γνώση σχετικά με τη διαχείριση των κινδύνων, αλλά και να είναι πλήρως προετοιμασμένοι για τις εξετάσεις PMI-RMP® σύμφωνα με τα standards του PMI®. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε μετά από 9 συνεδρίες κατάρτισης μέσω της Πλατφόρμας Σύγχρονης Εκαπαίδευσης της Human Asset.

Όμως, η προετοιμασία και η υποστήριξη δεν σταματά εδώ. Για τις επόμενες εβδομάδες, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πλήρες υλικό μελέτης και εκτελούν ένα αριθμό από δοκιμαστικές Human Asset's Synchronous Training Platformεξετάσεις μέσω της πλατφόρμας ασύγχρονης εκπαίδευσης της Human Asset, προκειμένου η συμμετοχή τους στις εξετάσεις PMI-RMP® για την απόκτηση της πιστοποίησης να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τι είπαν μερικοί από τους συμμετέχοντες του παρόντος αλλά και των προηγούμενων προγραμμάτων PMI-RMP® της Human Asset.