2016_06_28_post_congratulations_vageliΒαγγέλη συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και σε ευχαριστούμε για τα λόγια σου:

Στις 16/6/2016 πέρασα τις εξετάσεις πιστοποίησης PMP(r), (ως Proficient σε όλα τα process groups) και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά των κ. Κυριακίδη για τη μεγίστη συμβολή σε αυτή την επιτυχία.

Άριστος εκπαιδευτής, με μεταδοτικότητα, μετέτρεψε τα πολύωρα σεμινάρια σε μια πολύ ευχάριστη και διαδραστική διαδικασία, καθώς συμπεριέλαβε σε αυτά συνεχείς ασκήσεις και συζητήσεις πάνω στις ενότητες που ήταν να διδαχθούν και δεν έμεινε μόνο σε μια απλή παρουσίαση της διδακτέας ύλης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μου παρείχε όλο το υλικό για τη κατάλληλη προετοιμασία μου (δηλαδή δεν επιβαρύνθηκα ούτε με 1 cent πέρα από το κόστος του σεμιναρίου και της εξέτασης).

Άξιο αναφοράς επίσης είναι ότι ακόμη και μετά το πέρας των σεμιναρίων και του τυπικού χρονοδιαγράμματος στο οποίο θα μας παρείχε υποστήριξη ήταν συνεχώς διαθέσιμος, απαντώντας αμέσως σε ερωτήσεις/απορίες, μου παρείχε και επιπλέον υλικό (δωρεάν) εκτός από το αρχικό και ήταν αυτός που με παρακίνησε με μια επιπλέον συνεδρία εκτός προγράμματος μετά από μήνες να ασχοληθώ πιο ‘ζεστά’ με τις εξετάσεις (το οποίο είχα αμελήσει). Ευχαριστώ πολύ και πάλι για όλη την υποστήριξη!

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Γαλάνης, Software Engineer

Επόμενα προγράμματα:

Soft skills for project managers Θεσσαλονίκη-  01/07http://wp.me/P13Eps-mb

PMP(r)  Θεσσαλονίκη – 08/07http://wp.me/P13Eps-7c

E-learning PMP (r) –26/07http://wp.me/P13Eps-5W

Οι θέσεις είναι περιορισμένες σε κάθε πρόγραμμα για λόγους ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

 

Note: “PMI”, “PMP”, and “PMBOK Guide” are registered marks of the Project Management Institute, Inc.