Το πρόγραμμα προετοιμασίας για την απόκτηση της διεθνούς πιστοποίησης Project Management Professional –(PMP)® ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη επιτυχία για μία ακόμη φορά. Άλλη μια ομάδα οδεύει προς τις εξετάσεις και την επίτευξη του στόχου! Οι συμμετέχοντες με τα λόγια τους επιβραβεύουν και την δική μας προσπάθεια να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό συμμετέχοντα( ακολουθούν ενδεικτικά σχόλια) . Σας ευχαριστούμε θερμά για τα θετικά σας σχόλια!

PMP-Thessaloniki_May 2016

“Θα συνιστούσα το πρόγραμμα αυτό διότι εμβάθυνε σε σημαντικά σημεία και έδινε ερεθίσματα και αναφορές για περαιτέρω μελέτη. Ανάλογη ήταν και η εξ’ αποστάσεως βοήθεια με e-mails αλλά και το e-learning μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.”

Σαλακίδης Γεώργιος

2016_05_PMP-Thessaloniki_2

“Η μεταφορά πληροφορίας του εισηγητή ήταν εξαιρετική. Όλα τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αποσαφηνίστηκαν πλήρως.”

Ναλμπαντίδης Απόστολος

2016_05_PMP-Thessaloniki_3

 

“Γνώση του αντικειμένου, επάρκεια διδακτική, άψογη συμπεριφορά και επαγγελματική αντιμετώπιση είναι μερικοί από τους λόγους που θα συνιστούσα το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα σε άλλους.”

Φούζας Χρήστος

 

Θυμίζουμε τα επόμενα προγράμματά μας:

E-learning : http://wp.me/P13Eps-5W

Αθήνα: http://wp.me/P13Eps-7N

Θεσσαλονίκη: http://wp.me/P13Eps-7c

Ms- Progect Θεσσαλονίκη: http://wp.me/P13Eps-5j

Οι θέσεις είναι περιορισμένες σε κάθε πρόγραμμα για λόγους ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

 

Note: “PMI”, “PMP”, and “PMBOK Guide” are registered marks of the Project Management Institute, Inc.