Click to view online
 
# Δηλώστε συμμετοχή      Επικοινωνία     
 
 
Risk Management in Projects (PMI®-RMP® Certification)
On-line Preparation Seminar
Μια ισχυρή στρατηγική για επιτυχή ολοκλήρωση των έργων.
Στη σημερινή εποχή που χαρακτηρίζεται από ένα συνεχώς ευμετάβλητο και αρκετά πολύπλοκο επιχειρηματικό περιβάλλον εάν δεν διαχειριστείς τα ρίσκα που παρουσιάζονται (Risk Management), θα καταλήξεις στη εκτέλεση Διαχείρισης Κρίσεων (Crisis Management) που συνήθως καταλήγει στη Διαχείριση Απωλειών (Losses Management). Δυστυχώς για τις επιχειρήσεις, τα 2 τελευταία κοστίζουν παραπάνω, χρειάζονται περισσότερο χρόνο και φυσικά δημιουργούν προβλήματα στην φήμη της επιχείρησης.
Η μεθοδολογία Risk Management κατά PMI (PMI®-RMP®) είναι ένας δομημένος τρόπος εξορθολογισμού και εσωτερικού ανασχεδιασμού των έργων, που έχει ως στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας, τον ανασχηματισμό των διαδικασιών και την εξάλειψη της σπατάλης στα έργα από κάθε άποψη ενώ αποτελεί αποδεδειγμένα βασικό στοιχείο επιτυχίας όλων των projects.
Το πρόγραμμα της Human Asset ‘PMI-RMP® prep course’ δίνει όλα τα εφόδια που απαιτούνται για την επιτυχή συμμετοχή στελεχών στη εξέταση για την πιστοποίηση RMP® του Project Management Institute, (PMI)® (www.pmi.org). Η πιστοποίηση Risk Management Professional (PMI®-RMP®) του Διεθνούς Οργανισμού Διαχείρισης Έργων (PMI®), είναι μια επαγγελματική πιστοποίηση διεθνούς κύρους και εμβέλειας και αποτελεί προϋπόθεση αποδοχής για κάθε επαγγελματία σε κάθε κλάδο και επίπεδο ενώ συχνά αποτελεί ενισχυτικό στοιχείο επιλεξιμότητας πρόσληψης από τις επιχειρήσεις.
Η μεθοδολογία χρησιμοποιεί μια σειρά από δοκιμασμένα και μοντέρνα εργαλεία τόσο από το χώρο του Project Management όσο και από διάφορους χώρους όπως Total Quality Management (TQM), Στατιστική, Human Resourses (HR) κ.α. Εφαρμόζεται για πάνω από δύο δεκαετίες σε εταιρείες όλων των κλάδων (βιομηχανική παραγωγή, δημόσια διοίκηση, τραπεζική, υγεία, τουρισμός, υπηρεσίες, τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, αυτοκίνητο, κατασκευές, logistics, μεταφορές κτλ ) που θεωρούνται ηγέτιδες στο χώρο τους, με θεαματικά αποτελέσματα ιδιαιτέρως στην αποδοτικότητα αλλά και την καινοτομία.
Σε ποιούς απευθύνεται
Σε ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων, που ασχολούνται τόσο με την διαχείριση έργων όσο και με λοιπά αντικείμενα τα οποία ενέχουν την έννοια του κινδύνου - ρίσκου (φυσικού, οικονομικού, παραγωγής, τεχνικού κ.α.). Επιπλέον, καλύπτει και τις απαιτήσεις που έχουν τεθεί από τον PMI® για την εξασφάλιση του δικαιώματος απόκτησης της πιστοποίησης Risk Management Professional του PMI® (PMI®-RMP®).
Θέματα που θα καλυφθούν
Plan Risk Management
Identify Risks
Qualitative – Quantitative Risk Analysis
Plan Risk Responses - Control Risk
Communication, Stakeholder and HR Management
Στόχοι του Προγράμματος
Με τη λήξη του προγράμματος ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση:
  • Να παρουσιάσει τις φάσεις και τις γνωστικές περιοχές των διεργασιών που μπορεί να εφαρμόσει ένας οργανισμός για την Διαχείριση Ρίσκων κατά PMI®.
  • Να παρουσιάσει τις τεχνικές και τα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τις παραπάνω φάσεις.
  • Να αποδείξει τις ικανότητές του στο σχεδιασμό, ανάλυση, αντιμετώπιση και έλεγχο ρίσκων σε έργα που απαιτούνται για την απόκτηση της πιστοποίησης Risk Management Professional του PMI® (PMI®-RMP®).
Ποια είναι η μέθοδος κατάρτισης
Το πρόγραμμα στο σύνολό του αποτελεί εργαστήριο (workshop) με πολλές πρακτικές ασκήσεις εφαρμογής και μελέτες περιπτώσεων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 40 διδακτικές ώρες και 4 εβδομάδες τηλεκπαίδευσης με τη χρήση ειδικής πλατφόρμας.
Γλώσσα
Το υλικό και οι διαφάνειες στα αγγλικά. Η εισήγηση στα ελληνικά, με χρήση αγγλικών όρων.
Ημερομηνίες και ώρες:
Κατόπιν συνεννόησης με τον εισηγητή.
Εκπαιδευτής: Φουρτούνας Αθανάσιος PMP, PMI-RMP.(fourtounas@humanasset.gr, κιν: 6946003220)
Κόστος σεμιναρίου: 450€
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα αν το επιθυμούν, να δώσουν τις εξετάσεις του PMI (3,5 ώρες στα αγγλικά) σε εξεταστικό κέντρο του διεθνή φορέα πιστοποίησης για την απόκτηση της Πιστοποίησης PMI®-RMP®. (το κόστος των εξετάσεων δεν περιλαμβάνεται στην τιμή του σεμιναρίου).
* PMP, PMI, PMI-RMP and PMBOK Guide are registered trademarks of Project Management Institute, Inc
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα (+30) 211 4077507 / Email: info@humanasset.gr
Δείτε άλλα προγράμματα της Human Asset που ίσως σας ενδιαφέρουν:
Πρόγραμμα ετοιμασίας για την Πιστοποίηση Project Management Professional PMP® Αθήνα: 16/5-18/5, 2014 (1ο μέρος) και 30/5-1/6, 2014 (2ο μέρος) / δύο Σαββατοκύριακα πρωινά και δύο απογεύματα Παρασκευής / Θεσσαλονίκη: Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα (www.humanasset.gr)/ δύο Σαββατοκύριακα πρωινά και δύο απογεύματα Παρασκευής / Διάρκεια: 42 ώρες / Εισηγητής: Γιώργος Κυριακίδης, MBA, MA, PMI-RMP, PMP, MCP
MS Project 2010 - Certification Preparation Αθήνα: 13-15/6, 2014 / Θεσσαλονίκη: νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα μα (www.humanasset.gr) / Διάρκεια: 18 ώρες / Εισηγητής: Γιώργος Κυριακίδης, MBA, MA, PMI-RMP, PMP, MCP
Coaching in Business English Ιdeal for senior managers and executives... / Start date: from Feb. 3rd, 2014. / Coach/Trainer: Robert Harris
Coaching in Business English – Interview Success Coaching (for non-native speakers) suitable for professionals who are looking for new challenges abroad and who want to be fully prepared for the all-important interview phase.... / Start date: from Feb. 3rd, 2014. / Coach/Trainer: Robert Harris
 
    www.humanasset.gr  
Επιστροφή στην κορυφή του Newsletter
 
 
 
 
 
 
Δείτε επίσης
humanassetrm.wordpress.com/  
talkingbiznet.blogspot.gr  
humanassetpm.wordpress.com
prhumanasset.wordpress.com
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΘΗΝΑ

Human Asset A.E.
Μαρ. Αντύπα 62-66,
Νέο Ηράκλειο Αττικής,
Τ.Κ. 141 21

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Human Asset A.E.
Καρακάση 14
Μαρτίου & Δελφών
Θεσσαλονίκη

ΚΥΠΡΟΣ

Human Asset Ltd
Αγ. Νικολάου 41-49,
Λευκωσία,
Κύπρος

211 4077507 2310 326955 +357 22600191
info@humanasset.com