Πατήστε εδώ για να το διαβάσετε στον browser
image
 
# Δηλώστε συμμετοχή      Επικοινωνία     
 
 
image
image
Risk Management in Projects (PMI®-RMP® Certification)
Online Preparation Seminar
Έναρξη: 31 Μαΐου 2016
Μια ισχυρή στρατηγική για επιτυχή ολοκλήρωση των έργων.
Στη σημερινή εποχή που χαρακτηρίζεται από ένα συνεχώς ευμετάβλητο και αρκετά πολύπλοκο επιχειρηματικό περιβάλλον, εάν δεν διαχειριστεί κανείς κατάλληλα τα πιθανά ρίσκα (Risk Management), θα καταλήξει στη εκτέλεση Διαχείρισης Κρίσεων (Crisis Management), που συνήθως όμως καταλήγει στη Διαχείριση Απωλειών (Losses Management). Δυστυχώς για τις επιχειρήσεις, τα 2 τελευταία κοστίζουν παραπάνω, χρειάζονται περισσότερο χρόνο και φυσικά δημιουργούν προβλήματα στη φήμη της επιχείρησης.
Το πρόγραμμα της Human Asset ‘PMI-RMP® prep course’ δίνει όλα τα εφόδια που απαιτούνται για την επιτυχή συμμετοχή στελεχών στη εξέταση για την πιστοποίηση RMP® του Project Management Institute, (PMI)® (www.pmi.org). Η πιστοποίηση Risk Management Professional (PMI®-RMP®) του Διεθνούς Οργανισμού Διαχείρισης Έργων (PMI®), είναι μια επαγγελματική πιστοποίηση διεθνούς κύρους και εμβέλειας και αποτελεί προϋπόθεση αποδοχής για κάθε επαγγελματία σε κάθε κλάδο και επίπεδο ενώ συχνά αποτελεί ενισχυτικό στοιχείο επιλεξιμότητας πρόσληψης από τις επιχειρήσεις.
Σε ποιούς απευθύνεται
Σε ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων, που ασχολούνται τόσο με την διαχείριση έργων όσο και με λοιπά αντικείμενα τα οποία ενέχουν την έννοια του κινδύνου - ρίσκου (φυσικού, οικονομικού, παραγωγής, τεχνικού κ.α.). Επιπλέον, καλύπτει και τις απαιτήσεις που έχουν τεθεί από τον PMI® για την εξασφάλιση του δικαιώματος απόκτησης της πιστοποίησης Risk Management Professional του PMI® (PMI®-RMP®).
Θέματα που θα καλυφθούν
Plan Risk Management
Identify Risks
Qualitative – Quantitative Risk Analysis
Plan Risk Responses - Control Risk
Communication, Stakeholder and HR Management
Στόχοι του Προγράμματος
Με τη λήξη του προγράμματος ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση:
  • Να παρουσιάσει τις φάσεις και τις γνωστικές περιοχές των διεργασιών που μπορεί να εφαρμόσει ένας οργανισμός για την Διαχείριση Ρίσκων κατά PMI®.
  • Να παρουσιάσει τις τεχνικές και τα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τις παραπάνω φάσεις.
  • Να αποδείξει τις ικανότητές του στο σχεδιασμό, ανάλυση, αντιμετώπιση και έλεγχο ρίσκων σε έργα που απαιτούνται για την απόκτηση της πιστοποίησης Risk Management Professional του PMI® (PMI®-RMP®).
  • Οι συμμετέχοντες που είναι πιστοποιημένοι PMP μπορούν να λάβουν 20 PDUs!
Ποια είναι η μέθοδος κατάρτισης
Το πρόγραμμα στο σύνολό του αποτελεί εργαστήριο (workshop) με πολλές πρακτικές ασκήσεις εφαρμογής και μελέτες περιπτώσεων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 40 διδακτικές ώρες και 4 εβδομάδες τηλεκπαίδευσης με τη χρήση ειδικής πλατφόρμας.
Γλώσσα
Το υλικό και οι διαφάνειες στα αγγλικά. Η εισήγηση στα ελληνικά, με χρήση αγγλικών όρων.
Ημερομηνίες, ώρες και τόπος διεξαγωγής:
Από Τρίτη 31 Μαΐου 2016 - Η υλοποίηση του πραγματοποιείται σε 9 συναντήσεις 4 εκπαιδευτικών ωρών μέσω σύγχρονης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 19:30 μέχρι 22:30 (ώρα Ελλάδος).
Εκπαιδευτής: Φουρτούνας Αθανάσιος PMP, PMI-RMP.(fourtounas@humanasset.gr, κιν: 6946003220)
Κόστος σεμιναρίου: 450,00 €
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα αν το επιθυμούν, να δώσουν τις εξετάσεις του PMI (3,5 ώρες στα αγγλικά) σε εξεταστικό κέντρο του διεθνή φορέα πιστοποίησης για την απόκτηση της Πιστοποίησης PMI®-RMP®. (το κόστος των εξετάσεων δεν περιλαμβάνεται στην τιμή του σεμιναρίου)

Το σεμινάριο προσφέρει 20 PDUs
* PMP, PMI, PMI-RMP and PMBOK Guide are registered trademarks of Project Management Institute, Inc
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα (+30) 231 326955 / Email: info@humanasset.gr
Δείτε άλλα προγράμματα της Human Asset που ίσως σας ενδιαφέρουν:
PMI-Project Management Professional (PMI-PMP) - Certification Preparation Αθήνα: 20, 21, 22/6, 2016 (Μέρος Α) & 4, 5, 6/7, 2016 (Μέρος Β) / Θεσσαλονίκη: Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα - www.humanasset.gr / Διάρκεια: 42 ώρες / Εισηγητής: Γεώργιος Κυριακίδης, Γεώργιος Κυριακίδης, MBA, MA, PMI-RMP, PMP, MCP
 
    www.humanasset.gr  
Επιστροφή στην κορυφή του Newsletter
 
 
 
image
 
 
 
Δείτε επίσης
humanassetrm.wordpress.com/  
talkingbiznet.blogspot.gr  
humanassetpm.wordpress.com
prhumanasset.wordpress.com
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
image

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Human Asset A.E.
Καρακάση 14
Μαρτίου & Δελφών
Θεσσαλονίκη

ΚΥΠΡΟΣ

Human Asset Ltd
Αγ. Νικολάου 41-49,
Λευκωσία,
Κύπρος

image 2310 326955 +357 22600191
image info@humanasset.com
image   image