Σκέψεις και συναισθήματα από τον Μιχάλη! (Νέος επιτυχών)Από την εμφάνιση του στο πρόγραμμα φάνηκε η αποφασιστικότητα του Μιχάλη για την απόκτηση της πιστοποίησης PMI-PMP®. Σε χρόνο συντομότερο από τον προτεινόμενο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και συμμετείχε στις εξετάσεις. Με την σοβαρότητα αλλά και την αποφασιστικότητα που τον διακρίνει η επιτυχία ήταν αναμενόμενη!

Ο ίδιος μας δήλωσε:

Το PMI-PMP® είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση στο Project Management και απαραίτητο εφόδιο στο διεθνές και ανταγωνιστικό περιβάλλον που ζούμε . 

Όταν πήρα την απόφαση για να παρακολουθήσω το σεμινάριο προετοιμασίας έκανα έρευνα αγοράς. Για τον κ. Κυριακίδη οι συστάσεις που πήρα ήταν εξαιρετικές σε σημείο που νόμιζα ότι ήταν υπερβολικές. Μιλώντας με τον κ. Κυριακίδη κατάλαβα ότι δεν υπήρχε ίχνος υπερβολής ,  σε κερδίζει αμέσως με  την ευγένεια ,  την αμεσότητα , τον ενθουσιασμό , την καλλιέργεια  και συνάμα την ταπεινότητα του. Δεν χρειάστηκαν πάνω από λίγα λεπτά να αποφασίσω.

Παρακολούθησα το σεμινάριο στην Αθήνα το οποίο ολοκληρώθηκε 26  Απριλίου του 2016 και πέρασα με επιτυχία τις εξετάσεις στις 16 Ιουνίου του 2016.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κ. Κυριακίδη για την καθοριστική του συμβολή στην προετοιμασία μου για τις απαιτητικές εξετάσεις  του PMI-PMP®.

Μετέτρεψε το σεμινάριο σε ένα μαγικό ταξίδι στην γνώση του project management καλύπτοντας ενδελεχώς  τις απαιτήσεις των εξετάσεων του συγκεκριμένου προτύπου αλλά ταυτόχρονα εμβαθύνοντας στον τρόπο σκέψης του προτύπου.

Κάθε μέρα στο σεμινάριο ήταν και μια νέα εμπειρία που ανυπομονούσαμε να βιώσουμε , ο κ. Κυριακίδης σαν ένας χείμαρρος γνώσης και με το μεράκι του Δασκάλου μετέδιδε αδιάκοπα και άκοπα γνώσεις  για τις σύγχρονες τάσεις του management , την ηγεσία , για soft skills , για βιβλιογραφία προς μελέτη.

Ο κ. Κυριακίδης ένας βαθιά μορφωμένος άνθρωπος που διψά για γνώση και αναζητά την αριστεία μεταδίδει στους μαθητές φως στην γνώση και μεταδίδει ήθος που σπανίζει.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου ήταν πάντα διαθέσιμος για να βοηθήσει , κάθε εβδομάδα καθοδηγούσε την μελέτη μας με λεπτομερή αναφορά στην ύλη , ενώ για τις εξετάσεις τα mock up tests που μας έστελνε  ήταν στο πνεύμα των εξετάσεων και τα οποία συνέβαλλαν  καθοριστικά στην προετοιμασία και στην επιτυχία .

Γνωρίζοντας τον κ. Κυριακίδη μου έρχεται στο μυαλό μου το ρητό του Νίκου Καζαντζάκη :

»Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του. Κι όταν πια του διευκολύνει το πέρασμα, αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί, ενθαρρύνοντας τον μαθητή του να φτιάξει δικές του γέφυρες.»

Με ανυπομονησία περιμένω το επόμενο σεμινάριο ώστε να βιώσω άλλο ένα  ταξίδι στην γνώση. Κ. Κυριακίδη σας ευχαριστώ και είναι τιμή μου που σας γνώρισα.

Μιχάλης Ματθιόπουλος

Μιχάλη σε ευχαριστούμε πολύ για την συγκινητική σου ανατροφοδότηση. Καλή αξιοποίηση του τίτλου σου και πάντα επιτυχίες!

Θυμίζουμε τα επόμενα προγράμματά μας:

Soft skills for project managers Θεσσαλονίκη-  01/07http://wp.me/P13Eps-mb

PMP(r)  Θεσσαλονίκη – 08/07http://wp.me/P13Eps-7c

E-learning PMP (r) –26/07http://wp.me/P13Eps-5W

Οι θέσεις είναι περιορισμένες σε κάθε πρόγραμμα για λόγους ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

 

Note: “PMI”, “PMP”, and “PMBOK Guide” are registered marks of the Project Management Institute, Inc.