“Εξαιρετική ευκαιρία και συνάμα προνόμιο που κατάφερα να παρακολουθήσω την προετοιμασία με σκοπό την απόκτηση Πιστοποίηση Risk Management Professional (PMI-RMP)®. Ειλικρινά χαίρομαι που αποτελώ κι εγώ ένα μικρό μέρος αυτής της μεγάλης αξιόλογης παρέας δίνοντάς μου τη δυνατότητα  να κάνω χρήση των διδαχθέντων εργαλείων και να διευρύνω τους επαγγελματικούς μου ορίζοντες. Τέλος θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε κάθε επαγγελματία, το Risk Management Preparation που διεξάγεται από τον εκπαιδευτή κ. Αθανάσιο Φουρτούνα, του οποίου η εμπειρία η γνώση αλλά και η μεταδοτικότητα θα μπορούσε να πει κανείς είναι αξιοζήλευτες“

Efthymios Efthymiopoulos, EUMM CIS Officer, MSc in Strategic IT Management, CAPM, PRINCE2(F), Tbilisi, Georgia

” Thanasis is an outstanding trainer who will lead you to success. His in-depth and comprehensive knowledge of Risk Management is clearly reflected in the excellent PMI-RMP Preparation Course by Human Asset. I highly recommend Thanasis’s led PMI-RMP Preparation Course by Human Asset, to everyone wishing to obtain the PMI-RMP certification and also to build a sturdy foundation of understanding Risk Management and its importance across the business spectrum”

Dimitrios Kalliontzis, MA, BA, PM2, EU Agency, The Netherlands

” Η επιλογή μου για την παρακολούθηση των σεμιναρίων της Human Asset έγινε μετά απο επικοινωνία με τον instructor, Θανάση Φουρτούνα, τον οποίο είχα την τιμή να παρακολουθήσω ως καθηγητή μου στο μεταπτυχιακό προγραμμα σπουδών μου. Το Workshop στο οποίο συμμετείχα, όχι μόνο έφτασε το μέγιστο των προσδοκιών μου αλλα το ξεπέρασε κατα πολυ. Ο καθηγητής άρτια καταρτισμένος, με μεγάλη εμπειρία στο Risk Management δεν κατάφερε απλώς να επιτύχει μία άριστη προετοιμασία για τις εξετάσεις του PMI-RMP, αλλά μέσα από τις προσωπικές του επιτυχίες να μας καταστήσει πρωτίστως σωστούς επαγγελματίες.
Η αγάπη του και η διάθεση του να μεταδώσει τις γνώσεις του δεν σταματούσαν με το τέλος των συναντήσεων αλλα έθετε τον εαυτό του διαθέσιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή για συμβουλές τόσο αναφορικά με το αντικειμενό του, όσο και με δικούς μας προσωπικούς προβληματισμούς.
Συνδύασε απόλυτα τον επαγγελματισμό με το ευχάριστο της προσωπικότητας του και μας μετέδωσε την αυτοπεποίθηση να σταθούμε όχι μόνο απέναντι στις υψηλές απαιτήσεις του PMI αλλά σε οποιοδήποτε corporate risk management project. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εκπαιδευτή κ.Φουρτούνα Θανάση για την άψογη προετοιμασία και την απεριόριστη βοήθεια του και την δημιουργία ενός σεμιναρίου το οποίο οποιοσδήποτε με βλέψεις στο Risk Management δεν πρέπει να παραλείψει. Θα είναι εμπειρία ζωής.”

Kazamia Katerina, Business Analyst, MSc., Greece

” Ως πολιτικός μηχανικός – εργολήπτρια δημοσίων έργων, συναντώ συνέχεια “ρίσκα” στο εργασιακό περιβάλλον μου,διευθύνουσα/επιβλέπουσα υπηρεσία, κάτοικοι/περίοικοι/χρήστες έργων, εργατοτεχνικό προσωπικό, κ.λπ. συμμετέχοντες άμεσα ή έμμεσα συσχετιζόμενους με το έργο. Επιπλέον η σχέση κόστος/χρόνος/ποιότητα παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή/υποβολή προσφοράς, κατασκευή και ολοκλήρωση ενός έργου. Έχοντας μια μικρή γνώση σχετικά με την πιστοποίηση του PMP & RMP από το PMI γνώρισα τον εισηγητή κ. Φουρτούνα οπότε και επιδίωξα μια πρώτη γνωριμία. Ήταν, και είναι, ιδιαίτερα επεξηγηματικός στα ερωτήματα που του έθεσα ενημερώνοντάς με παράλληλα ως προς τις διαφορές μεταξύ PMP και PM2 αλλά και τα πλεονεκτήματα του RMP. Μετά από μια ενδελεχή συζήτηση μαζί του αποφάσισα ότι για αρχή θα προχωρήσουμε στην απόκτηση της πιστοποίησης για το Risk Management Professional με βλέψεις για την PM2 σε αργότερο χρόνο.

Δ.Χ.-Πολιτικός μηχανικός, Βέροια

” Great presentation style with lots of opportunities to ask questions and talk about real case studies which all made for a really enjoyable and informative course. This has more than met my expectations. A wonderfully practical course – both personally and professionally. Thank you Thanasis””Thank you for a great course. Great presentation style with lots of opportunities to ask questions and talk about real case studies which all made for a really enjoyable and informative course. This has more than met my expectations. A wonderfully practical course – both personally and professionally. Thank you Thanasis for a great course”

Ευάγγελος ΣυρλαντζήςΑξκος ΣΞ, Risk manager in Eurocorps, Strasbourg, France

“ Η πρώτη μου επαφή με το Risk Management ξεκίνησε πριν ένα χρόνο, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία στην προηγούμενη δουλειά μου, το Embryolab, να παρακολουθήσω ένα προσαρμοσμένο Workshop διάρκειας 9 μηνών και να συμμετάσχω στις εργασίες του core team. Οι εντυπώσεις μου ήταν πολύ θετικές τόσο από το ενδιαφέρον αντικείμενο, όσο και από τον τρόπο παρουσίασης από τον εξαιρετικό εισηγητή Θανάση Φουρτούνα. Έχοντας αλλάξει πλέον αντικείμενο εργασίας και έχοντας κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον κόσμο των επιχειρήσεων και την κουλτούρα του risk, αποφάσισα να παρακολουθήσω την προετοιμασία για την πιστοποίηση του PMI, την οποία τώρα έχω ολοκληρώσει. Η συνεργασία μας με το Θανάση ήταν άψογη, οι παρουσιάσεις πολύ to the point και η πλατφόρμα πολύ υποστηρικτική στο έργο της μελέτης μου.

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι το πόσο όμορφο εκπαιδευτικό περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσει κανείς όταν, όπως στην προκειμένη περίπτωση, έχει πάθος για το αντικείμενο του και τη διδασκαλία ενηλίκων, διαπνέεται από επαγγελματισμό και ακεραιότητα, κρατώντας πάντα τις ισορροπίες.”

Ντιάνα Κατσάρεβιτς, B.Sc., Compliance Analyst, Greece

“ Το σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις του PMI-RMP αποτελεί μία εμπειρία ζωής που σου παρέχει εκτός από την γνώση και αρκετά εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην επαγγελματική σου καριέρα. Άρτια οργανωμένο και σχεδιασμένο σε όλα τα επίπεδα σου παρέχει τη δυνατότητα μέσα από τη διαδικτυακή εκπαίδευση να κατακτήσεις τις γνώσεις με τον καλύτερο τρόπο και στο δικό σου χρόνο, μέσα από ένα ευχάριστο τρόπο επικοινωνίας και με εξαιρετική διδασκαλία. Ο κ. Φουρτούνας, είναι εξαιρετικός εκπαιδευτής, με τρομερή εμπειρία, γνώση και μεταδοτικότητα αλλά πάνω από όλα είναι εξαιρετικός άνθρωπος που ανταποκρίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη, με σκοπό να παρέχει την μέγιστη βοήθεια για την κατάκτηση της γνώσης του Risk Management. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.”

Dimitris Drivas, ΜSc, Director of Quality, Risk and Compliance, Greece

“ Η συμμετοχή μου στο σεμινάριο Risk Management μου έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν ώστε να προχωρήσω στην πιστοποίηση. Ο Θανάσης με ένα απέριττο και εύκολα κατανοητό τρόπο, μου έδωσε τα εφόδια για την πλήρη κατανόηση των διαδικασιών που εφαρμόζονται σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα. Στην αναζήτηση μου για καλύτερη κατανόηση του Risk Management ο Θανάσης ήταν ένα Opportunity που «εκμεταλλεύτηκα» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. “

Georgios NERANTZIS, PMP®, PM² (Adv), Mechanical Install Engineer, The Netherlands

” Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το online σεμινάριο για την πιστοποίηση του Risk Management.  Είναι ένα άριστα δομημένο σεμινάριο που σου δίνει την δυνατότητα να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία.

Ο Θανάσης είναι ένας εξαιρετικός εισηγητής-εκπαιδευτής, με μεγάλη μεταδοτικότητα , γνώση και εμπειρία. Η στήριξη και η καθοδήγηση του είναι καθοριστική για την κατανόηση όλων αυτών των εννοιών με έναν πιο απλό τρόπο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!”

Sgoura Stella, Lab technician at Embryolab, BSc, Greece

” Πήρα την απόφαση να κάνω αυτό το σεμινάριο μετά από παρότρυνση ενός πολύ καλού φίλου μετά από δική του εμπειρία. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιητική, σου παραθέτει εξειδικευμένη γνώση που για εμένα που δεν είχα κάποια προηγούμενη εμπειρία αλλά και γνώση από P.R.M που μου φάνηκε συναρπαστική.

Εννοείται πως κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου υπήρξαν δυσκολίες και πράγματα τα οποία τα έβλεπα για πρώτη φορά αλλά με την πολύτιμη βοήθεια του εκπαιδευτή Αθανάσιου Φουρτούνα  μπόρεσα να ξεπεράσω κάθε δυσκολία.

 Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν τον εκπαιδευτή του σεμιναρίου για την πολύτιμη βοήθεια του και την καθοδήγηση καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου καθώς και την Human Asset για την ευελιξία που έδειξε στο περίεργο πρόγραμμα μου. Πρόκειται για μια εξαιρετική εμπειρία και την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Λυμπέρης Μιχάλης, Υπάλληλος Υποδοχής σε Ξενοδοχειακή Μονάδα, BSc, Ελλάδα

” As a student of Mr. Fourtounas in City College (Risk Management course), I was inspired to continue learning more about Project Risk Management for two reasons. First, the fact that Mr. Fourtounas is an excellent professor and truly exceptional both as a person and a professional in his field, who provided me with enough during that course to help me understand the second reason, that Risk Management is everywhere regardless of the career one is going to pursue. This is precisely why I decided to take PMI’s seminars that I have to say are a lot more detailed and specific than the seminars during the course in City college.

The overall level and knowledge provided during those 40 hours of seminars for preparation for the PMI Exam were insightful and really provided a clear path as to what the candidate has to follow to pass the exam when the time comes. In my personal opinion, I believe most of it is provided by Mr. Fourtounas himself through his way of teaching and explaining everything clearly with the use of real examples in case studies. Knowing Mr. Fourtounas before I take these seminars and knowing that he is the one going to deliver them to me and personally guide me throughout this process was critical as to why I decided to take this while still being a student to begin with. Overall, it was a great experience and it helped me expand my risk management knowledge further from what I have already learned from City College’s course, and I truly believe it will create a number of opportunities for me in the near future. For that, I would like to thank Mr. Fourtounas for being there for everything I needed, and PMI for providing this opportunity.”

Loizos Spanos, Undergraduate student at City College, Cyprus

” Η συμμετοχή μου στο εξατομικευμένο πρόγραμμα προετοιμασίας PMI-RMP της Human Asset με εκπαιδευτή τον κ. Αθανάσιο Φουρτούνα αποδεικνύεται πολύ καλή επιλογή. Πρόκειται για ένα καλά δομημένο και ευέλικτο πρόγραμμα μάθησης, με πολύ καλά video, καθώς επέλεξα την παρακολούθηση των μαγνητοσκοπημένων video προηγούμενων μαθημάτων έτσι ώστε να παρακολουθώ τις «συναντήσεις» σε δικό μου χρόνο.

Είμαι απόλυτα σίγουρη για την τελική επιτυχία και την επίτευξη του σκοπού που είναι η άριστη προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης PMI-RMP αλλά και την απόκτηση της αυτής πιστοποίησης.”

Δέσποινα Χατζηγαβριήλ – Πολιτικός Μηχανικός MSc, Ε.Δ.Ε., Βέροια

 Πρόσφατα παρακολούθησα το σεμινάριο Risk Management από την Human Asset υπό την καθοδήγηση του εισηγητή κ. Αθανάσιου Φουρτούνα με στόχευση την πιστοποίηση RMP από το PMI.

Όντας ήδη πιστοποιημένος PMP από το PMI, με αρκετά βεβαρημένο εργασιακό πρόγραμμα και σε αρκετά μεγαλύτερη ηλικία συγκριτικά από τον μέσο όρο των λοιπών ενδιαφερομένων, συνειδητοποίησα ότι ήταν πολλές οι έννοιες που αποδόθηκαν με μια διαφορετική και πιο δομημένη, χειροπιαστή και πρακτική προσέγγιση, συγκλίνοντας πολλές φορές σε σημεία και θέματα που έχουν ήδη παρουσιαστεί και στην διάρκεια της επαγγελματικής μου ενασχόλησης.

Συνεπώς αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι με την εμπέδωση κι εφαρμογή του περιεχομένου του σεμιναρίου θα βοηθηθώ στην υπόλοιπη επαγγελματική μου ενασχόληση ώστε να είμαι πιο έτοιμος και αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση παρόμοιων θεμάτων και καταστάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση με τον εισηγητή ήταν πάντα ουσιαστική, με αναλυτική προσέγγιση σε όποιο θέμα ή απορία ανέκυψε, παρέχοντας αφενός πλήρεις και άμεσες διευκρινήσεις, παράλληλα παραθέτοντας και τα κατάλληλα θεωρητικά γνωστικά πεδία για αφομοίωση, καθώς και ασκήσεις για την πλήρη εξοικείωση κι εμπέδωση και αυτών των θεμάτων, μέσα από ένα σύνολο διαφορετικών πηγών.

Συμπερασματικά, το σεμινάριο το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον επιθυμεί να ενασχοληθεί εμβαθύνοντας στο γνωστικό αντικείμενο, καθώς θα προκύψει άμεσο όφελος από την χρησιμοποίηση των αντικείμενου και των αντίστοιχων εργαλείων σε πραγματικές συνθήκες, φυσικά παράλληλα με την δυνατότητα και της μετέπειτα πιστοποίησης σύμφωνα με τον πιο αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό πιστοποίησης αναφορικά με Διοίκηση Έργων (PMI) “

Νίκος Εξακουστός, Διευθυντής Εμπορικών Θεμάτων και Συμβάσεων Έργων, M.Sc., PMP/PMI, CIOB, CIARB, Κουβέιτ

” Το σεμινάριο της HUMMAN ASSET για το RISK MANAGEMENT αποτελεί μια καινοτομία σε οτι αφορά την εξατομικευμένη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Το πρόγραμμα στο σύνολό του είναι προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα του ενδιαφερόμενου και όχι το αντίθετο. Ο εκπαιδευτής κ. Αθανάσιος Φουρτούνας διαθέτει εμπεριστατωμένη γνώση επί του αντικειμένου παρέχοντας πλούσιο υλικό. Παράλληλα είναι δίπλα στο ενδιαφερόμενο καθ όλη τη διάρκεια και όχι μόνο της συμμετοχής του στο σεμινάριο.”

Δημήτρης Μ. , Μ.Α., ΗΠΑ

Throughout the risk assessment program, guided by our tutor, Mr. Fourtounas, we got to experience a challenging and innovative educational process. The learning part of the program was demanding as well as enjoyable, overcoming our expectations of the course. It was a course adjusted to the needs and demands of reality which served all the intended educational purposes perfectly. The recorded material of the meetings permitted our easy access to all the sessions which is particularly important to people with a busy schedule, such is the case with mine. The material was easy to follow as well as demanding, broadening our knowledge in the field. In the course, we got to experience all the proper ways to detect risk and take advantage of all potential opportunities that might arise before us. The tutor was always present and stood by our side, serving our every need and fulfilling our expectations of an educational experience that was both harsh and exciting. His level of knowledge was impressive while he had a way in transmitting this knowledge to us which was both interesting and motivating. All in all, I believe that the journey to success is long and hard, but what matters most is the process of learning that leads to new paths in education and new ways into exploiting our received knowledge as well as putting it into practice. These aforementioned demands were adequately met in this program so, this is a course I would undoubtedly recommend to anyone who would be interested to expand their knowledge in the field of risk assessment.

Thank you Athanasios;

Thank you HumanAsset.”

Eleftherios Papaidis, MSc, FRONTEX officer, Roumania

” Μετά την επιτυχή απόκτηση του PMP® σαν πρώτη μου επιλογή ήταν η Human Asset και πιο συγκεκριμένα ο Θανάσης Φουρτούνας βασιζόμενος σε υποδείξεις γνωστών μου αλλά και σε στατιστικά στοιχεία. Η πρώτη προσέγγιση έδειξε και τα υψηλά στοιχεία επαγγελματισμού του. Άμεση και προσωπική επικοινωνία, αναλυτική και επεξηγηματική ανάλυση του πλάνου διδασκαλίας. Δε γνώριζα για τη δυνατότητα επιλογής των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων και η αλήθεια είναι πως αρχικά ήμουν αρκετά επιφυλακτικός. Οι επαγγελματικές μου όμως υποχρεώσεις με οδήγησαν στη συγκεκριμένη επιλογή και έχοντας πλέον ολοκληρώσει των κύκλο των μαθημάτων μπορώ να δηλώσω πως δε το μετάνιωσα καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα. Πραγματικά μου προσέφερε τεράστια ευελιξία που με βοήθησε να ξεπεράσω προβλήματα που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να κάνω συμβιβασμούς με όποιες συνέπειες στην ποιότητα της εκπαίδευσης.

Το πλάνο εκμάθησης και όλο το υλικό (παρουσιάσεις, study plan, extra αρχεία κτλ) οδηγούσε στο αβίαστο συμπέρασμα  πως υπάρχει δομημένο πλάνο και τίποτα δεν είναι αφημένο στην τύχη. Πέρα από αυτό, μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση πως ο Θανάσης απαντούσε άμεσα (μέσω των καναλιών επικοινωνίας) ανεξαρτήτως ημέρας και ώρας. Πιο συγκεκριμένα,  υπήρξε στιγμή που έχοντας ξεχαστεί τον ενόχλησα ημέρα Κυριακή (εργάσιμη ημέρα στη χώρα που δουλεύω) και ο Θανάσης ανταποκρίθηκε χωρίς κανένα δισταγμό. Επιπλέον, το πλάνο διαβάσματος στο τέλος των μαθημάτων, τα lessons learned και γενικά όλη η στρατηγική δημιουργούν ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης που σε ακολουθεί μέχρι την αίθουσα εξέτασης. Τέλος, αυτό που με ενθουσιάζει είναι το γεγονός πως η υποστήριξη δε σταματά με το πέρας των μαθημάτων αλλά συνεχίζεται και μετά με διάφορες μορφές.

Θανάση σε ευχαριστώ για ό,τι έκανες, για ό,τι κάνεις και για ό,τι θα συνεχίσεις να κάνεις για εμένα και για τους υπόλοιπους συνοδοιπόρους στο ταξίδι που λέγεται Risk Management.

Kostas Iliadis MEng, FCIHT, PMP®, Qatar

” Το σεμινάριο Risk Management Plan, προέκυψε ως ανάγκη μέσα από το εργασιακό μου περιβάλλον. Έχω την τύχη να δουλεύω στην κατασκευή μεγάλων έργων υποδομής, με αποτέλεσμα τόσο η παρακολούθηση των ρίσκων όσο και η αντιμετώπισή τους, να αποτελεί μέρος των παραδοτέων προς τον πελάτη. Κατά την διάρκεια των μαθημάτων και με την βοήθεια και καθοδήγηση του κ. Φουρτούνα, συνειδητοποίησα το θεωρητικό υπόβαθρο, όσων παρατηρούσα να εφαρμόζονται για την διαχείριση των ρίσκων, κατά την κατασκευή ενός έργου.

 Συστήνω ανεπιφύλακτα το σεμινάριο καθώς το επίπεδο γνώσης που παρέχεται είναι υψηλό, στοχεύοντας συνολικά στην κατανόηση και διαχείριση ρίσκων, προσθέτοντας παράλληλα αξία σε κάθε επαγγελματία. ” 

Γιανουδοβαρδής Κων/νος, EUR ING, MEng, MICE, MCHIT, Qatar

” Το πρόγραμμα ετοιμασίας της Human Asset  για την Πιστοποίηση Risk Management Professional (PMI-RMP)® με εκπαιδευτή τον κ. Αθανάσιο Φουρτούνα είναι ένα συμπαγές, ολοκληρωμένο, περιεκτικό και αποδοτικό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ως φορέα υλοποίησης μέσω τηλεκπαίδευσης για την επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων.

Μία μοναδική εμπειρία από μία υψηλής ποιότητας εταιρία κατάρτισης, με έναν εξαιρετικό εκπαιδευτή ο οποίος δίνει βάση στην λεπτομέρεια, πάντα πρόθυμος και υπομονετικός στις αναλύσεις του, επικεντρωμένος στην ουσία, άρτια καταρτισμένος, μεθοδικός και πλήρως προσαρμοσμένος στις ανάγκες του εκπαιδευόμενου.

Θανάση σε ευχαριστώ πολύ για την εκπαίδευση, την πολύτιμη καθοδήγησή σου, τις εξαιρετικές γνώσεις που μοιράστηκες και σε προτρέπω να συνεχίσεις το αξιέπαινο εκπαιδευτικό σου έργο το οποίο αντικατοπτρίζεται και στις επιτυχίες των μαθητών σου.”

 

Ιωάννης Παρδάλης, Διοικητικό προσωπικό, Joint Research Centre, Brussels

 Οι γνώσεις που αποκόμισα από αυτό το σεμινάριο πιστεύω θα αποδειχθούν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για μένα προσωπικά στο μέλλον. Μέσω των μαγνητοσκοπημένων διαλέξεων μπόρεσα να ανταποκριθώ πολύ πιο ευέλικτα προκειμένου να ολοκληρώσω το σεμινάριο. Ο κ. Φουρτούνας ξεπέρασε τις προσδοκίες μου κ συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον επιθυμεί να πιστοποιηθεί να το πράξει το συντομότερο

Μελαχροινός Αλέξανδρος, Χημικός MSc, Αξιωματικούς Πυροσβεστικού Σώματος, Ελλάδα

” Ως Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού σε μια δύσκολη και απαιτητική υπηρεσία, το εν λόγω σεμινάριο και ο τρόπος διεξαγωγής του καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις όχι μόνο ως προς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του αλλά και ως προς τη μεθοδικότητα με την οποία διεξάγεται. Η εναλλακτική και δυναμική μέθοδος παρακολούθησης του, με την μαγνητοσκόπηση των μαθημάτων και τον προϊδεασμένο –προετοιμασία του επόμενου μαθήματος, την αναπροσαρμογή των μαθημάτων όποτε απαιτείται  παρέχουν  ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε όποιο το παρακολουθεί σε συνδυασμό με την ανοιχτεί, στοχευμένη και συνεχή επικοινωνία με τον εκπαιδευτή με τη  χρήση πληθώρα καναλιών επικοινωνίας.

Αναφορικά με τον κ. Αθανάσιο Φουρτούνα θα ήθελα να τονίσω τον επαγγελματισμό και την επάρκεια των γνώσεων του στο εν λόγω αντικείμενο αλλά και το πραγματικό ενδιαφέρον και τη θέληση του ανά πάσα ώρα και στιγμή να επιλύσει απορίες οι οποίες να γίνουν κατανοητές με απλό και ρεαλιστικό τρόπο, ενώ δεν μπορώ να αγνοήσω το ήθος την ευγένεια  και τη συναδελφικότητα με την οποία με αντιμετώπιζε δημιουργώντας ένα κλίμα άκρως επιμορφωτικό. Συνεκτιμώντας τα παραπάνω θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα την παρακολούθηση του εν λόγω σεμιναρίου ιδιαίτερα σε άτομα με έντονες εργασιακές υποχρεώσεις και όχι μόνο. “

Στέφανος Κρυοβρυσανάκης, Αξιωματικός (ΤΧ), Μηχανολόγος Μηχανικός-M.S.C, Επιθεωρητής Α/Φ-Ε/Π, Ελλάδα

” Με το σεμινάριο Risk Management της Human Asset, διαπίστωσα ότι είναι ένας εναλλακτικός τρόπος εκπαίδευσης για ανθρώπους με βαρύ χρονοπρόγραμμα όπως εγώ. Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή ήμουν ιδιαίτερα επιφυλακτικός σχετικά με την αποτελεσματικότητα μεθόδων όπως η εξατομικευμένη προσέγγιση και μάλιστα εξ αποστάσεως. Δεν τις είχα άλλωστε δοκιμάσει ποτέ στο παρελθόν.

Οι μαγνητοσκοπημένες διαλέξεις αποτέλεσαν αβαντάζ αφού μπορούσα να ανατρέχω σε αυτές κατά βούληση. Οι συναντήσεις με τον εκπαιδευτή επίσης ευέλικτες, άμεσα προσαρμοσμένες στις ανάγκες μου. Η διαθεσιμότητα του εκπαιδευτή άμεση, μέσα από μια ποικιλία καναλιών επικοινωνίας. Γενικότερα ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα μου και όχι η καθημερινότητα μου προσαρμοσμένη στο πρόγραμμα. Και το κυριότερο, μια τιμή προγράμματος λογική, που μπορούσε κάποιος να ανταπεξέλθει χωρίς να εξαρτάται από τον προϋπολογισμό και τις προτεραιότητες της Επιχείρησης στην οποία ανήκει.

Εντύπωση επίσης μου έκανε η επάρκεια γνώσεων στο αντικείμενο του εκπαιδευτή κ. Αθανάσιου Φουρτούνα, η διάθεση του να με στηρίξει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και η γενικότερη στάση του, που χαρακτηρίστηκε από ήθος, αμέριστη συμπαράσταση και υπομονή. Πέρα από το ανθρώπινο κομμάτι το οποίο προσωπικά θεωρώ ως σημαντικότερο, χρησιμοποιεί και μια πληθώρα πηγών, που παρέχουν στον εκπαιδευόμενο σφαιρική αντίληψη του αντικειμένου, χρήσιμη τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Θα συνέστηνα ανεπιφύλακτα το σεμινάριο σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο θα ήθελε να πιστοποιηθεί από ένα διεθνές ινστιτούτο σε ένα τόσο ενδιαφέρον αντικείμενο. “

Dr. Stefanitsis Marinos, Deputy Manager (National Bank of Greece), PMP, PMI-ACP, Greece

 Η συμμετοχή μου στο εξατομικευμένο πρόγραμμα προετοιμασίας PMI-RMP της Human Asset αποδείχθηκε πολύ καλή επιλογή. Είναι ένα καλά δομημένο και, ταυτόχρονα, ένα ευέλικτο πρόγραμμα μάθησης που έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες μου σχετικά με την προετοιμασία μου για τις εξετάσεις πιστοποίησης PMI-RMP.

Ο κ. Φουρτούνας, ο εκπαιδευτής μου, περισσότερο από επαγγελματίας στον τομέα του, είναι ένα άτομο δεσμευμένο να μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του. Η βαθιά γνώση του στη Διαχείριση Κινδύνων, η συνεχής καθοδήγηση και η υποστήριξή του, σε συνδυασμό με την εμπειρία του και την εξαιρετική επικοινωνία, ήταν μερικοί από τους κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας του προγράμματος.”

Γεωργία Καλογριδάκη – Senior Project Engineer, MSc, PMP, Greece

”After a thorough research, I decided to enrol to Humanasset’s PMI-RMP online preparation course, mainly due to the high success rate and the numerous positive testimonials from former attendees. I can honestly say that the whole training experience surpassed my expectations by far. Mr. Athanasios Fourtounas is a very skilled and professional trainer that has organised the course in such a way that everybody can follow at his/her own pace.

The course’s material is comprehensive and includes additional case studies and real life examples that allow the participants to have a holistic approach of Risk Management practices. The trainer – trainee communication was impeccable and Athanasios was always eager to support during the course but also after its completion. I would definitely recommend HummanAsset as a training provider, to support you through your Risk Management certification endeavour.

Thank you Athanasios;

Thank you HumanAsset.”

Fotios ELMALIOTIS, MSc, Logistician at NSPA, Luxembourg

” As a current Risk Manager in a large marine construction project in Western Sahara and previous background in handling risks on site, I identified an opportunity to enrich, solidify and certify this experience by enrolling to the RMP preparatory course of HumanAsset, led By Mr. Thanassis Fourtounas. I opted for the one-to-one remote/online Risk Management (PMI-RMP) seminar, which allows greater flexibility when working long hours. The course is really well structured and provides a deeper understanding of Risk management and how it should be implemented, both theoretically and in actual projects by applying the processes, tools & techniques during the relevant Workshop. Besides all the study material that HumanAsset and PMI both provide, it was the Case Studies of real-life situations that give so much insight. I would like to thank the instructor Mr. Thanassis Fourtounas for his support and eagerness to address any minor or major query, always very responsive and immediate.

To those looking for a full course and in-depth training on Risk Management, I would highly recommend Human Asset.“.

Dimitrios Gravias, Project Controls Engineer and Risk Manager, Archirodon Group NVMarocco

”It was my pleasure attending Human Asset’s self-distance Risk Management Preparation course for the PMI-RMPR exam conducted by instructor Athanasios Fourtounas.
Study material was plenty and in some cases more than enough. Videos, presentations and flow of the 1:1 meeting sessions have been very well structured and organised. Mr Fourtounas provided continuous support all the way the exam preparation. His exceptional coaching skills in Risk Management and the way how he was simplifying difficult concepts of the course helped me to understand the details I needed to take into account and use in my professional daily business.
I highly recommend Human Asset’s Risk Management Preparation course conducted by instructor Athanasios Fourtounas to any professional. ”

Petros Kampouris, Project Quality Manager PMP, Switzerland

Το πρόγραμμα προετοιμασίας για την Πιστοποίηση Risk Management Professional (PMI-RMP)® από την Human Assetμε εκπαιδευτή τον Αθανάσιο Φουτούνα αποτελεί το πιο πλήρες και άρτιο πρόγραμμα στο αντικείμενο της Διαχείρισης Ρίσκων (RiskManagement).

Απευθύνεται σε επαγγελματίες αφενός που καλούνται να καταγράψουν και να διαχειριστούν τους κινδύνους και τις ευκαιρίες στο αντικείμενό τους χτίζοντας το υπόβαθρο κάθε υποψηφίου με την απαιτούμενη γνώση και εξειδίκευση. Αφετέρου σε όλους εκείνους που αποκτούν μια νέα κατεύθυνση στην επαγγελματική τους πορεία δίνοντας τους τα εφόδια και τα εργαλεία να διακριθούν σε αυτήν. Θέλω να ευχαριστήσω τον εκπαιδευτή μου για τη συνεχή παρουσία του και συμβολή του σε αυτή την προσπάθεια. 

Πρόκειται για μια εξαιρετική εμπειρία που προσδίδει αδιαμφισβήτητη αξία στην εξέλιξη κάθε σύγχρονου επαγγελματία. “

Μαρία Οικονομίδου, Executive Assistant, Risk Management Division, EDA Attikis

“Η επιλογή μου να παρακολουθήσω το σεμινάριο του Risk Management από τη Human Assets, βασίστηκε στις σημαντικές επιτυχίες αλλά και τη σιγουριά που μου ενέπνευσε ο Θανάσης στη μεταξύ μας επικοινωνία. Το αποτέλεσμα δε με διέψευσε! Ένα τόσο καινούργιο για εμένα, αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πεδίο όπως τo Risk Management, συνδυασμένο με τον επαγγελματισμό αλλά και το διαρκές ενδιαφέρον και την υποστήριξη του Θανάση, αποτελούν μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία!

Η μεθοδικότητα, το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό αλλά και η άριστη κατάρτιση του Θανάση, εξασφαλίζουν την επιτυχία και τις γερές βάσεις για κάθε επίδοξο Risk Manager! Ευχαριστώ πολύ Θανάση! Πάντα επιτυχίες!”

Νικόλαος Καραθανάσης, MSc Finance, Security and Defence, Ελλάδα

“Η επιλογή μου να παρακολουθήσω τα σεμινάρια της Human Asset με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Έχοντας παρακολουθήσει στο παρελθόν το σεμινάριο PMP κατάφερα να αποκτήσω τον αντίστοιχο τίτλο. Σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει και το RMP συνεχίζω να παραμένω ενθουσιασμένος με την ποιότητα της εκπαίδευσης, την ποιότητα του υλικού και την μεταδοτικότητα των εκπαιδευτών.
Από την πιο πρόσφατη εμπειρία μου με τον κ. Αθανάσιο Φουρτούνα κατάφερα να διευρύνω τις γνώσεις μου γύρω από τον τομέα του ρίσκου και να αναπτύξω μεθοδολογίες και εργαλεία που ήταν άμεσα εφαρμόσιμα σε πραγματικές εργασιακές συνθήκες.
Ευχαριστώ την Human Asset και τους εκπαιδευτές της για όλα τα επαγγελματικά εφόδια που μου πρόσφεραν, αλλά και για την διαρκής υποστήριξή τους.”

Theodore Mantouvalos, Account Executive at DIRO, PMP, Greece

” Πληροφορήθηκα την παρεχόμενη εκπαίδευση της HUMAN ASSETS μετά την ολοκλήρωση ενός σεμιναρίου σχετικά με την εργασία μου. Νόμιζα ότι είχα μια ιδέα σχετικά με το Risk Management. Η εντύπωση που είχα όμως ήταν λανθασμένη. Με την πολύτιμη βοήθεια και καθοδήγηση του εκπαιδευτή μας Αθανασίου Φουρτούνα κατάφερα και ολοκλήρωσα την εκπαίδευση που αφορά στο τομέα του Risk Management.

Η δομή της εκπαίδευσης είναι άριστη και ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες (προσωπικές υποχρεώσεις) του κάθε εκπαιδευόμενου. Ο Θανάσης είναι συνεχώς δίπλα μας οπότε τον χρειαστούμε, ώστε να μας ενθαρρύνει είτε για την επίλυση όλων των αποριών που θα κάνουν την εμφάνιση τους σε ένα άγνωστο αντικείμενο. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα η παρεχόμενη εκπαίδευση είναι πρωτοποριακή όσον αφορά το αντικείμενο της. Τέλος το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι η σχέση εκπαιδευτή (παρεχόμενης εκπαίδευσης) με τον εκπαιδευόμενο δεν τελειώνει με τη λήξη, αλλά συνεχίζεται και μετά από αυτήν κρατώντας μας ενήμερους σε όλα τα θέματα που αφορούν το Risk Management. Human Assets , Θανάση σας ευχαριστώ προσωπικά για την πολύτιμη υποστήριξη και εκπαίδευση που μου προσφέρατε.”

Georgios Chatzidakis, Artillery Company commander (Captain), BA, Greec

” The applications of the Risk Management processes are endless and in every field of work. The course to achieve PMI-RMP Certification can provide you with invaluable knowledge that is applicable in your daily routine and work life. The way Instructor Thanasis has structured the course, is very describable and detailed, helping you understand the meaning and the terms, even if it is your first contact with a business operation. With his hands-on approach, you can harvest valuable information, even if you do not aim to achieve the RMP Certification.

I highly recommend that you attend this Seminar, in order to discover the potential benefits that a more projectized risk approach, can bring to your workplace while solving/avoiding problems that might appear on your way.”

Thomas Koutsantas, B.A., Army Logistics OfficerGreece

” Η εμπιστοσύνη που έδειξα στην HUMAN ASSET και ιδιαίτερα στον εκπαιδευτή Αθανάσιο Φουρτούνα δεν διαψεύστηκε. Έχοντας μόνο πρότερη πρακτική εμπειρία σχετικά με το Risk Management, το σεμινάριο αυτό με βοήθησε να κατανοήσω σε βάθος την έννοια του Risk καθώς και των υπολοίπων εννοιών που συνδέονται μ’ αυτό, αποτελώντας ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο στη επαγγελματική μου πορεία. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος  γιατί μπορούσα να δουλέψω με το δικό μου ρυθμό χωρίς πίεση και άγχος. Τόσο οι διαλέξεις όσο και το υλικό του σεμιναρίου ήταν πολύ καλά δομημένα και ο Θανάσης εξηγούσε το αντικείμενο κάθε διάλεξης με σαφήνεια και πληρότητα όπως αρμόζει σ’ έναν σωστό δάσκαλο. Στον τομέα εργασίας μου που αφορά την παροχή ασφάλειας εμπορικών πλοίων ισχύει 100% αυτό που λέει ο Θανάσης συνεχώς στα μαθήματα δλδ ” Apply Risk Management in your job so as to avoid Crisis Management & Management of Losses”

Σ’ ευχαριστώ Θανάση !”

Βασίλης Αποστολόπουλος, Privately security contracted armed personnel, Security & Risk Manager

” Taking part in the PMI-RMP Preparation Course by Human Asset has been a rewarding choice for me. It is a well-structured and, at the same time, an agile learning program that has fulfilled my expectations regarding my preparation for the PMI-RMP certification exam. Mr. Fourtounas, our instructor, more than a professional in his field, is a person committed to imparting his knowledge and experience to his students, and to me, a mentor. 

Being employed in the sector of Risk Advisory, the completion of this seminar has brought me closer to my professional goals, offering me an intense background and a representative overview of project and risk management issues and methodologies to cope with them in a professionally effective manner. 

Miranda Beka, InfoSec MSc, ISO 27001 Lead Auditor, Business Analyst, RA, Deloitte Greece

” Το σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις του PMI-RMP ήταν άρτια οργανωμένο αναφορικά τόσο με τον τρόπο διεξαγωγής όσο και με την καθοδήγηση για τον τρόπο μελέτης, παροχής υλικού, αλλά και υποστήριξης  σε όλα τα στάδια. Ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου και πραγματικά μου «κέντρισε» το ενδιαφέρον, καθώς, όντας δικηγόρος- δεν είχα καμία απολύτως προηγούμενη σχετική πείρα ή ενασχόληση με το αντικείμενο του risk management. Ο εκπαιδευτής κος Θανάσης Φουρτούνας είναι εξαιρετικός δάσκαλος με βαθιά γνώση, εμπειρία, επαγγελματισμό και προπάντων μεταδοτικότητα και με βοήθησε στο να κατανοήσω πλήρως το αντικείμενο του σεμιναρίου. Η συμπαράστασή του υπήρξε αμέριστη καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου, επιλύοντας κάθε απορία μου με απλό και κατανοητό τρόπο.

Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί με το αντικείμενο ή και απλά  να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες, μιας και  έχει πρακτική εφαρμογή σε τόσους πολλούς τομείς της επαγγελματικής ή μη καθημερινότητάς μας,  να το παρακολουθήσει!

Ελπίδα Πούλιου, Δικηγόρος, DPOGreece

” I decided to participate in the one-to-one online Risk Management (PMI-RMP) preparation seminar shortly after I completed the PMP preparation course. The course provided me with a deeper understanding of Risk management and how it should be implemented in real world conditions. It was organized, well structured in terms of presentations and study materials, focusing on not only the theory of risk management but also a more practical approach when dealing with risks. I would like to thank the course instructor Mr. Thanassis Fourtounas for his support and paramount contribution. Being available on a continuous basis throughout the course, Thanassis has demonstrated and combined teaching, analytical and communication skills with a deep knowledge of the risk management methodology. I highly recommend the course and Thanassis for anyone seeking to attain the PMI-RMP certification and further adding value by enhancing the knowledge related to risk management.

Theodoridis Georgios, Project Finance, MBAGreece

” After a first step, which was to obtain my PMP certification, I was thinking as a second step to participate into a Risk Management Professional Workshop provided by Human Asset, with Mr. Athanasios Fourtounas as a main instructor. Now as this journey is almost at its end (plan to take the RMP-PMI exam by December 2020), I can easily say that It is worth it for every single moment. 

Mr. Fourtounas (our Thanasis) drive me throughout this journey, only with his valuable experience, in the area of Risk Management. With his support: 

  1. I Understood all the phases of Risk Project Management 
  2. I Focused on details without paying attention to areas that were not so important. 
  3. For every definition there was always a valid explanation with a case study as an example, helping me to understand 100% any topic. 

For the operational part of the workshop, his flexibility for our on-line discussions, his presence at any time during the week (even to very late hours) in order to reply to any of my questions, gives an additional asset of his professionalism. Also the way that he is approaching this workshop is towards on that direction. For those that are thinking in future to discover the area of Risk Project Management, I strongly suggest to give a chance to Human Asset & Mr. Athanasios Fourtounas. 

Thank you for all …Δάσκαλε!!!! 

Nikos Panoutsakopoulos – Senior Project Manager MSc, PMP®, SAFe PO/PM®

” Η εμπιστοσύνη που έδειξα στην HUMAN ASSET και ιδιαίτερα στον εκπαιδευτή Αθανάσιο Φουρτούνα δεν διαψεύστηκε. Η επιτυχία του όλου εγχειρήματος βασίζεται στο τετράπτυχο: Σωστή ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ – πληρότητα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ -ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ διαδικασιών – αδιάλειπτη ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ/COACHING. Επίσης ο συνδυασμός των εκπαιδευτικών και εξαιρετικά παραστατικών βίντεο με την στοχευμένη ύλη των βιβλίων καθίσταται ιδιαίτερα χρήσιμη για εκπαιδευόμενους που είναι εργαζόμενοι και με πολλές ταυτόχρονες υποχρεώσεις (οικογενειακές κ.α.) κατά τρόπον, ώστε να συνδυάζουν την εκπαίδευση με το απαιτητικό πρόγραμμά τους. Ευχαριστώ Θανάση!”

Χρήστος Κουκάκης, ΜΒΑ, Γενικός Διευθυντής ΕΑΑΔΗΣΥ, Στέλεχος Υπ.Οικονομικών, Ελλάδα

” It ıs a well-structured organized seminar, which helps the participant to understand all concepts of Risk Management. Without any prior knowledge, I had the chance through the video sessions and the online access on the Human Asset platform for further understanding, studying and preparation for the upcoming exams. The seminar’s instructor Mr. Athanasios Fourtounas, has done a great work. I can only describe him as a real professional and with his holistic and detailed approach, using a lot of examples and related case studies made this seminar fully understandable.

I can definitely say that this seminar has enlightened and enhanced my knowledge. For sure, I  have a unique insight in the Risk Management, “Risk” has now a completely  different and wider meaning! Highly recommend it! Thank you Human Asset”

Vasilakis Georgios, NATO millitary officer, M.A., Turkey

” PMI Risk Management seminar by Human Asset and Athanasions Fourtounas was simple excellent. I attended when I had 5-years experience of the field of construction project management but Athanasios Fourtounas took a crazy, scary set of procedures (PMBOK) and a variety of related books and materials, in order to made it much less intimidating and delivered a clear understanding of all aspects of Risk Management Plan. I left each time with more knowledge and drive to go back to my project and apply what I had learned to improve my compliance. I loved to ask questions – because answers were quick, witty and trustworthy. After the completion of the seminars, I realized that I am more than prepared for the certification exams (PMI-RMP) in the most efficient and effective way. Thank you Human Asset and Athanasios Fourtounas!”

Konstantinos Kalogiannis, Construction Project Manager in METKA, Civil Engineer, MSc, Spain

” Η επιλογή του να παρακολουθήσω το online σεμινάριο by Athanasios Fourtounas για την πιστοποίηση στο Risk Management, αποδείχθηκε για μένα μια πολύ σωστή επιλογή.

Μην έχοντας πρότερη γνώση σχετικά με το Risk Management, το σεμινάριο αυτό με βοήθησε να κατανοήσω σε βάθος την έννοια του Risk καθώς και άλλων εννοιών που συνδέονται μ’ αυτό, αποτελώντας ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο στη επαγγελματική μου πορεία. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη γιατί μπορούσα να δουλέψω με το δικό μου ρυθμό χωρίς πίεση και άγχος. Τόσο οι διαλέξεις όσο και το υλικό του σεμιναρίου ήταν πολύ καλά δομημένα και ο Θανάσης εξηγούσε το αντικείμενο κάθε διάλεξης με σαφήνεια και πληρότητα όπως αρμόζει σ’ έναν σωστό δάσκαλο.

Σ’ ευχαριστούμε για όλα Θανάση !”

Maria Papaioannou, MSc, Mathematician, Quality & Risk Management Assistant, Greece

” I attended RMP examination preparation online courses, that Mr. Fourtounas led as instructor, right after completing PMP credential. I was extremely impressed by his knowledge on Risk Management as well as the content of the Project Management Body of Knowledge. I was also surprised on how the pre-recorded workshops made me feel that I was attending a real time seminar. The most critical part of this learning journey is that Mr. Fourtounas is not just an instructor, he is actually a coach that is developing a well-structured study plan, during and after the completion of the courses.“

Panagiotis FotopoulosMetallurgy EngineerPMP, Greece

” The PMI-RMP seminar provided by Human Asset and toughed from Mr Athanasios Fourtounas was an exceptionally good and professionally provided lesson in the field of Risk Management. Mr Fourtounas was an excellent teacher, always in my side and eager to pass me his experiences and knowledge. This seminar not only provides everything a student would need to get the PMI-RMP certification but dives deeper in the field with the use of case studies and real-life experiences.

Working in a field where Risk Management is an essential tool for achieving our project goals, the knowledge I got from this seminar will be especially valuable.”

Barmpas Stergios, Mechanical Engineer MSc , Army Technical Corp Officer, Greece

“ Το ενδιαφέρον μου για θεωρητική και πρακτική γνώση σχετικά με το Risk Management με οδήγησε μετά από συστάσεις και εξαιρετικά σχόλια, στην εταιρεία Humanasset και συγκεκριμένα στον κ. Θανάση Φουρτούνα. Το υλικό, η μεθοδολογία διδασκαλίας, η συνεχής επικοινωνία, καθώς και ο εξατομικευμένος τρόπος προσέγγισης είναι κάποια από τα στοιχεία που δημιούργησαν ένα περιβάλλον ευχάριστο για μάθηση και ευνοϊκό για την πλήρη κατανόηση του διδακτικού αντικειμένου. Σε ευχαριστώ Θανάση!”

Alexandros Skeparianos, M.Sc, Ph.D., Co- Founder Physis Outdoor Training, Greece

” I decided to attend the Risk Management Professional Certification course of Human Asset a few months after successful PMP certification. My decision for the recorded sessions proved to be really flexible (the seminar took place during Covid-19 period) with really no disadvantage. I really felt as I was online with the rest attendees. Mr Athanasios Fourtounas is a very qualified instructor. His methodology makes things easy. Always to the point, making the course applicable to real life by understanding difficult concepts through many case studies, accurate even to details, full supportive 24/7 and with perfectly prepared material that drives you directly to certification.” 

Ioannis Tzikas, Aeronautical Engineer, MSc Quality Assurance, PMP, Cyprus

” The PMI-RMP preparation by Athanasios Fourtounas, proved a perfect selection as it was an absolutely fruitful and invaluable experience, providing all the necessary tools and techniques for a professional and systematic approach in the domain of Risk Management. Strong points of the training program are the detailed structure and the focus on the examination process with many exam tips. Another asset is the fact that courses  are organized and adapted to the students schedule making attendance easier for busy professionals. I would strongly recommend the training course for any professional, not strictly involved in risk management, to improve his daily work performance. Mr. Athanasios Fourtounas, was very supportive at all stages of the preparation. His support during the process was above and beyond standards.”

Major (AF) Dimitrios Papadopoulos, DVM, MSc, MPH, PhD, Greece

” The Risk Management Professional (PMI-RMP) Preparation Workshop was one of the most useful and interesting workshops I have ever attended. This seminar was very inspiring in terms of learning how to implement risk management in order to ensure the productivity and desired quality. So many useful and practical information will help me to implement them in my sector.  This training really helps people who want to broaden their horizon, think out of the box and ensure the project’s success.  

Thanasis is a very experienced, organized, supportive and considerate trainer with great communication skills. Through his professional work, he shares his knowledge and provides constant guidance until the understanding of risk management is achieved.  This seminar is highly recommended to anyone who wants to be prepared for the PMI-RMP certification exams!”

Kleopatra Rousouli, MSc, Research & Development Manager, Cyprus

” Η επαφή μου με την Human Asset και ειδικότερα με τον Θανάση Φουρτούνα, οφείλεται στην παρότρυνση ενός καλού φίλου, όταν εξέφρασα ενδιαφέρον για το Risk Management. Λόγω του επαγγέλματος και της ειδικότητας μου, έχω παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων. Αυτό που έχω να πω για τον Θανάση και την προσέγγιση της Human Asset γενικότερα, όσον αφορά το σεμινάριο, περικλείεται σε μία λέξη: Επαγγελματισμός. Επαγγελματισμός στην προσέγγιση του κάθε ενδιαφερόμενου, προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα και η καλλιέργεια μίας αίσθησης ασφάλειας ως προς την απόκτηση των επιθυμητών γνώσεων. Και αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία του Θανάση Φουρτούνα και της Human Asset. Πως το σεμινάριο, άρτια δομημένο, δεν στοχεύει μόνο στην απόκτηση της πιστοποίησης, αλλά κυρίως στην κατάκτηση της γνώσης και την εξοικείωση με την έννοια του ρίσκου και της διαχείρισης του, με τέτοιο τρόπο ώστε αυτός που θα το παρακολουθήσει να είναι σε θέση να εφαρμόσει στην πράξη όσα έμαθε. Συστήνεται ανεπιφύλακτα”

Παπαγεωργίου Κώστας,  Στρατιωτικός Κτηνίατρος, Μικροβιολόγος – Μοριακός Ιολόγος, Ελλάδα

” Η εμπιστοσύνη που έδειξα στην Human Asset για την εκπαίδευσή μου συνεχίζει να επιβεβαιώνεται.  Μετά την επιτυχή απόκτηση του PMP®, αποφάσισα να συνεχίσω με το PMP-RMP®. Αυτή τη φορά η εμπειρία δεν ήταν δια ζώσης, αλλά online. Αν και ήταν μαγνητοσκοπημένες οι συναντήσεις, ένιωθα ότι ήμουν παρούσα.

Προσωπικά, έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη, γιατί μπορούσα να δουλέψω με τον δικό μου ρυθμό. Τόσο η διαδικασία της εκπαίδευσης, όσο και το υλικό που χορηγείται χαρακτηρίζονται από πολύ καλή οργάνωση, δομή και πληρότητα. Είναι ασφαλές να πω ότι, και στην περίπτωση του κ. Φουρτούνα, ο εκπαιδευτής είναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ.

Η ουσία είναι να μπορέσει ο εκπαιδευτής να σου μεταδώσει τον τρόπο σκέψης και την φιλοσοφία, ώστε να κατανοήσει κάποιος πώς λειτουργεί η όλη διαδικασία του Risk Management. Εν κατακλείδι, ο συνδυασμός σωστού «δασκάλου» και προσωπική μελέτη μας οδηγεί στην επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ για όλα!”

Evdoxia Kalaitzidou, Public Servant, Msc, PMP®

” PMI Risk Management  virtual seminar that I attended was excellent. It was a great practice for me .  Having a perpetual experience in the field of Sales, I was looking for a particular workshop that it would differentiate me of how I can guide my customers to meet the concept of Risk for their business.
I would like to thank especially Mr Thanasis Fourtounas who was an excellent and professional facilitator for me.  The methodology, structure, case studies and material provided were exceptionally  and just to the point, making it easy for me
to follow and comprehend the course!
This training helped me to become more well organised and be able of taking over difficult projects with a specific method and propel co-operation with other colleagues to complete them succesfully.”

Fanis Anastasiadis , Account Executive FedEx TNT

The choice of the online seminars by Athanasios Fourtounas for the PMI-RMP preparation, proved as a perfect selection as it was an absolutely fruitful experience for the deep understanding of the Risk Management. The great knowledge and the expertise of Athanasios in this field, the constant support and guidance he provides along with his excellent communication skills in transferring the knowledge were the critical factors for the outstanding outcome. Undoubtedly, the participation in this seminar is highly recommended to anyone who wants to be properly prepared for the PMI-RMP certification exams. Thank you Human Asset!”

ILIAS ANDRITSOS, PMP® – MEng Civil – Structural Engineer

” This is a highly recommended online Risk Management Seminar by Human Asset, with some very strong points, such as the very detailed structure of the entire course, the audio/video material used which made  this experience interacting, giving insights about real world cases. Mr. Thanassis Fourtounas, is an excellent trainer and made it ever so easy to follow all kind of different concepts throughout the presentation of the course. “

Dr Nicholas Christoforidis, MD, FRCOG, DFFP, Clinical and Scientific Director of Embryolab Fertility Clinic

“ The RMP Seminar provided by Μr. Athanasios Fourtounas was an amazing trip and an invaluable experience, providing all the necessary tools and techniques for a professional and systematic approach in the domain of Risk Management. The seminars under the guidance of Mr. Fourtounas with a comprehensive and detailed approach, interactive study materials, a lot of examples and the necessary case studies proved to be an interesting and effective e-learning experience. The field of Risk Management provides a very important and essential piece of knowledge for every professional. “

Lt. Col Nikolaos KOUTSIOUKIS, MSc, PRINCE2®, Military Logistics Officer

 The decision to attend the Risk Management Professional Certification (PMI-RMP) course of Human Asset, was taken immediately after the successful PMP-PMI certification. Reason was to put in order and clear all the missing information –  gaps from previous knowledge and experience in that sector during my career. It was an exciting journey in all aspects.

Mr. Athanasios Fourtounas course-presentations-preparation material – was a pleasant surprise. He is an expert facilitator with systematic approach and a professional in Risk Management preparation courses for the PMI. Well organized , always prepared , leads by example during his course with cross checks with all his study material (which believe me its lot and covers almost any suspicious minds) communicate and explains methodically all the queries.

Accurate and on time in his sessions , immediately available 24/7 to reply – secured all possible doubts or “grey zones” – uncertainties might occurred. Strongly recommended Mr. Fourtunas as a pro-expert in his field with proven experience and success in preparation on Risk Management Professional exams Certification. He is a true asset. Thank you Athanasios. Thank you Human Asset!”

Konstantinos Metzitakos | Construction Director, Civil Engineer N.T.U.A Bsc , Msc. (PMP)®

” The strongest point of Mr. Athanasios Fourtounas is that he is a practicing Risk Manager. One comes to this seminar for help with the RMP certification but walks away with a solid understanding of the Risk Management Process and its correct application in real work situations. I strongly recommend this course to anyone wishing to deepen its knowledge of  Risk Management. Thank you Human Asset!”

Grigoriοs Mouzakitis, MSc,  Planning Manager of CCC

” RMP seminar, which I was glad to attend, is an interesting trip to the appealing field of Risk Management. According to my pace of undestanding and educational backround a guide to this trip and highly skilled professional Mr Fourtounas was always by my side to identify the needs, to plan the schedule of the course, to analyze the specific terms, to perform the assement and clarify all the misunderstandings , to  implement the  deep and accurate knowledge, and finally to monitor all the above until the exams.Thanasis thank you!!”

Manolis Kaklamanos, Constuctions Project Manager in Dimand S.A., Civil Engineer MSc, MBA, PMP

” A very interesting journey in, maybe the most interesting, field of project management with the help and coaching from the instructor Mr. Fourtounas. An ideal way to dive in the logic of the process of risk management and really understand the tools and techniques so that you can use it from the simplest, to the most complicated projects. I would recommend it without a doubt. Thank you Human Asset!”

Lazaros Minasidis, Msc, PMP, Civil Engineer, Construction Manager

” It was a useful and fully guided seminar. Extremely  structured program by an experienced trainer with many years in his expertise. The support during the process was above standards. I can definitely say that this Seminar has enlightened and enhanced my knowledge. Thank you Human Asset! “

Asterios Papaefstathiou, B.A, Accountant, Germany

” Without any prior knowledge of Risk Management or the PMI-RMP exams, I had the chance through the video sessions and the online access on the Human Asset platform for further understanding, studying and preparation material for the exams, to have a unique insight in the Risk Management ground.  It is a well-structured and flexibly organized seminar, which helps the attendant to understand the basic concepts of risk management and simultaneously to get prepared for the PMI-RMP certification exams. The seminar’s instructor Mr. Athanasios Fourtounas, has done a great work in this domain, he “lives” every moment of the training sessions which enables him to inspire the attendees to comprehend all and every aspect of Risk Management.”

Konstantinos B., Logistics Army Officer, PhD Chemical Engineer

“RMP-PMI courses and exams provided me with a unique opportunity to improve understanding and gain a practical insight in risk management strategies. One of the best assets of these Courses is Mr Thanasis  Fourtounas, with his deep knowledge in risk management and excellent teaching skills he turns the courses into a great learning experience! Another asset is the fact that these courses  are organized and adapted to the students’ schedule making attendance easier for busy professionals! Thank you Human Asset for organizing these much needed and high quality courses ! “

Alexandra Chatziparasidou, MSc, Senior Clinical Embryologist,  Director at Embryolab Academy

“I decided to participate in the PMI-RMP seminar of HUMAN ASSET, as a first approach to the management of Risk in various projects. After concluding the seminar, I had strong knowledge in the identification, analysis, and the designing of responses of the possible risks. The flexible e-learning experience, allowed me to attend the lessons at my own time and pace. Watching the pre-recorded workshop, was like actually being there in real time and very rarely left any room for questions or ambiguities. Any possible questions though, would be answered by my instructor, Mr Athanasios Fourtounas, during our live Skype meetings.

As for the structure of the e-learning program, I have to point out the excellent structure, the detailed information and the examples of real-life projects, that allowed me to combine the theoretical knowledge provided, with practical experience. As for my instructor, Mr Athanasios Fourtounas, I can only describe him as a real professional. He is methodical, knowledgeable and very friendly. He was very responsive in our communication and stood by me until the very end of acquiring the certification.  PS: This seminar changed my mindset on the handling of risks. Highly recommend it!”

Michail Papaspyros, MBA, Hellenic Army Logistics Officer

”It is a well-structured seminar that offers anyone, regardless their background, the opportunity to explore the interesting world of risk management. The quality of provided material is high, Mr Fourtounas knows the risk management field deeply and is always willing to offer his support. This seminar offered me the chance to expand my knowledge in risk management both in theoretical and practical level.”

PANAGIOTIS STOURAITIS, Civil Engineer, PMP, MSc, MBA

“The RMP Seminar for the preparation of the PMI-RMP exam was a fruitful and very interesting e-learning experience. The strong points of the program are the good structure, the quality of the material provided and the competence and abilities of the instructor Mr. Fourtounas. I would highly recommend this seminar to anyone interested.”

Maria Mourmouri, MSc, Asylum Service, Head of Regional Asylum Office of Thessaloniki

“I decided to go forward with the Risk Management Professional (RMP) certification from PMI after passing successfully the exams of Project Management Professional (PMP) certification from the same organization. For both preparation courses my choice was Human Asset. For the Risk Management Program my instructor was  Mr. Thanasis Foutrounas an excellent trainer who from the very beginning of our co-operation was very helpful assisting me to understand in depth the key concepts of Risk Management.

Thanasis is well trained instructor , organized and able to explain with te easiest way tricky concepts of RIsk Management. His presentation material is well organized very practical to answer any type of questions. I recommend Thanasis as an instructor to future candidates of this certification “.

Konstantinos St.Kousouris ,Project Manager/PMO Officer Cardlink s.a, MSc.,MSc.,PMP

” The RMP Seminar provided by Human Asset and Μr. Athanasios Fourtounas for the preparation of the PMI-RMP exam proved to be a fruitful and very interesting e-learning experience. I would like to thank especially Μr. Fourtounas, whose competence and guidance throughout the course provided me with a comprehensive and thorough knowledge of the risk management procedures and also tools and techniques that I can use at my workplace. The material used, with videos, audios and case studies, made the seminar vey interactive and gave insights about real world situations. The course provides knowledge that every professional in the field should acquire.”

Dimitrios Lalos, Army Officer (HA), M.Sc

” Arguably the best workshop I have ever attended. Helped me evolve professionally and explore new career paths, even before the PMI -RMP test. Although my academic education has nothing to do with the complex subject of Risk Management, the instructor Mr Fourtounas explained it in the most comprehensive way. His methods are impeccable and his continuous guidance over the subject helps me understand it in depth. Most importantly this workshop will make you understand that RM can be implemented daily.”

Serafeim Korakas Investment Project Manager, CBRN-E Security Manager (China)

” The Risk Management course I followed was excellent! It was a really interesting and valuable experience for me and it was so thanks to the exceptional work and character of our instructor. The methodology, structure, case studies and material provided by the instructor were excellent and just to the point, making it easy for me to follow and comprehend the course! User-friendly platforms, easy-to-follow material and thorough explanation and instruction by a very professional instructor made this course a complete and rewarding piece of knowledge that now enhances my professional profile. I highly recommend this course!”

Vasiliki Chatzisavvidou, BA, MA, Case Officer in examination of asylum applications

” The PMI-RMP seminar is a really useful addition to the PMP certification. The strong points of the program are its very good structure, the quality of the material provided and, above all, the competence and abilities of the instructor Mr. Fourtounas. I would highly recommend this specific seminar to all professionals working in project/risk management field.”

Georgios Kontokostas, Project Manager, Dipl. Mechanical Engineer, MSc, PMP

” The PMI-RMP seminar by Mr Athanasios Fourtounas is abslolutely the most interest seminar i ‘ve ener attented. Mr Fourtounas undeniably is a telented and gifted instructor,methodical,organizational and he is always available for any questions and assistance. He is professional!!! I really enjoyed studies.”

Panagiotis Damakidis,Greek Army,OR-8

” My first contact with RMP was in Multinational Peace Support Operational Training Center in Greece where I was attending a seminar and Mr. Athanasios Fourtounas had come in order to ”run” an 8-hour workshop as an instructor. I was thrilled by the change of mindset that RMP provided me so that I can approach risks effectively in any project. I had the chance to meet Mr. Fourtounas 15 years ago as my captain in the non- commissioned officer school in Greece. As far as I remembered him, he was very disciplined and well- organised in any task he was assigned to, so I decided to attend the course for the RMP and as I expected Mr. Fourtounas didn’t disappoint me. He is very knowledgeable, methodical and approaches the trainees from zero level in the simplest way. He was there for me to answer all of my questions. His presentation was excellent with many practical parts that help understand the theory. I highly recommend Mr. Athanasios Fourtounas to anyone who wants to prepare himself for the PMI- RMP certification.”

Panagiotis Pantakis, B.A Police Officer, Head of  Expulsion Operations

” Thanasis is a great instructor and a great person. Substantive and qualitative lesson because as he says quality is quantity. Essential personal relationships help in acquisition of real knowledge.”

Matopoulos Chrysovalantis, MA, MSc, Military engineer

” Το σεμινάριο αυτό αποτελεί ένα μοναδικό, πλήρες και εμπεριστατομένο εργαλείο διαχείρισης ενός περιβάλλοντος απειλών. Ο τρόπος διεξαγωγής και διάθεσης της εκπαιδευτικής ύλης ήταν μοναδικά συνδυασμένος με ευέλικτο και κατανοητό τρόπο. Ο εκπαιδευτής έχει υλοποιήσει μία πραγματικά επιτυχή και ελκυστική διάρθρωση και προγραμματισμό διεξαγωγής αντικειμένων. Οι παρουσιάσεις είναι τόσο αναλυτικές και τα study plans τόσο σαφή και πλήρης που ουσιαστικά εκμηδενίζουν την οποιαδήποτε ανάγκη οργάνωσης της διδακτέας ύλης. Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ στο φίλο πλέον Θανάση, για αυτό το υπέροχο και μοναδικό ταξίδι γνώσης που μας πρόσφερε.”

Κorlos Stylianos, Hellenic Army Officer

“The Human Asset Risk Management Preparation course for the PMI-RMP exam by instructor Athanasios Fourtounas is highly recommended to anyone who wants to prepare for the PMI-RMP certification. Athanasios utilizes the most efficient way his impressive expertise and experience transforming this course to an inspiring and extremely effective demonstration of the incredible power of online tutoring.”

George Tsantidis, CEng, PMP®

” A well structured and highly recommended seminar for any professional, not strictly involved in risk management, to improve his daily work and understand this work as part of a project. Mr Fourtounas constant support and expertise was fundamental in understanding difficult concepts in the best possible way. Grateful that i have joined!”

Evangelia Gogou, MSc in International Politics, expert analyst in public sector

” Πρόκειται για ένα σεμινάριο όπου ασχέτως επιπέδου, κάποιος έχει τη δυνατότητα να πλαισιώσει θεωρητικά το αντικείμενο του risk management , να το καταλάβει ως μεθοδολογία  αλλά και να οπλιστεί με σύγχρονα εργαλεία ώστε να μπορεί να το υλοποιήσει. Άρα, ολιστική αντιμετώπιση σε συνδυασμό με μια αναλυτική διδασκαλία. Απομένει μια ολοκληρωμένη εφαρμογή για ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης επί του αντικειμένου. Συγχαρητήρια!”

Michaletos Michail, Military Officer

” Συναρπαστική εμπειρία με τεράστιο όφελος στην διάχειριση ρίσκων για μικρά και μεγάλα project χάρη στην μεταδοτικότητα και το πάθος του Θανάση. Μεγάλη υποστήριξη σε όλες τις απορίες που δημιουργήθηκαν και απάντηση με απλά και ορθά παραδείγματα.”

Timoleon Marasidis, Civil Engineer, PMP®

” It was an extremely structured program presented by a trainer with a deep knowledge of the subject who taught. Athanasios combines analytical and critical thinking and he is always willing to answer any question. In this journey, I mostly enjoyed the class interaction and the pace of the course. I highly recommend this program to anyone who wishes to meet risk management opportunities in a complex business world. It was a great honour to me to participate in this class”

Vyttas Vasileios, ECONOMIST,MBA,MSC,PHD st

” The seminar was absolutely responded to my educational goals and proved to be more profitable than i truly expected. At the begging the purpose was the PMi-PMP Certification but ι  can assure you that the whole journey is worth it.It was a great and challenging experience.Mr Fourtounas with his inexhaustible disposition to guide us drive to a well structured course and kept our interest in every meeting. Thank you Thanasis.”

Georgiou Eleftheria, Actuarial Scientist

” The seminar fulfilled its goal in understanding Risk management procedures. The workshop provided some very concrete and easy-to-follow tools. Quality of the content was excellent. I would like to thank Mr Fourtouna Athanasio for his valuable training.  After this seminar I feel confident in applying for the PMI-RMP Certification exam.”

Giouroukos Christos, MBA, Army Staff Officer

” All topics and presentations are actually up to expectation. This seminar has enlightened and enhanced my knowledge more in risk management. Thank you for your inspiring address with which you challenged us.”

ANTONIADIS CHARALAMPOS, Army Officer, MSc

Implementing a project on-time and on-budget is the cornerstone of Project Risk Management. With this in mind, Project Risk Management represents a metaphor to real life. No matter your effort, preparation, knowledge and skills, there are always unpredicted situations which may result in project failure. Thank very much Athanasios, for providing us a formal Risk Management methodology which although it does not guarantee a trouble-free project (and No such methodology would ever exist), it enables a significant decline in the risk of failure”

Gerasimos Kontos, PhD, Senior Analyst, Aviation

” Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια στην καριέρα μου είναι το μοναδικό όμως που πραγματικά έλαβα γνώση. Γνώση που θα μου χρησιμοποιήσω στην καθημερινή εργασία μου. Βέβαια όλα αυτά οφείλω να πω πως είναι αποτέλεσμα του εκπαιδευτικού μου Αθανάσιο Φουρτούνα που με την μεταδοτικότητα που τον διακρίνει, το επιστημονικό του υπόβαθρο και η οξυδέρκεια του, έκαναν το σεμινάριο διαδραστικό και εποικοδομητικό”

Oikonomou Nikolaos, Key Account Manager HONORA PHARMA

”It was an excellent workshop, really well structured and helpful for anyone who wants to prepare for the PMI-RMP certification. The instructor, Mr Athanasios Fourtounas, was very supportive at all stages of the exam preparation. His deep knowledge in Risk Management, his constant guidance and communication skills, were some of the critical success factors of the course resulting in my professional skills development.”

Kazoukas Vasileios, Professional Firefighter, PgD, Greece

“The seminar for PMI-RMP exams covered every aspect of Risk Management. It was well structured & helpful for the purpose of implementing Risk. The instructor, Mr. Athanasios Fourtounas, was very supportive at all stages of the preparation. His support during the process was above and beyond standards. I would definitely recommend the course to anyone interested. Thank you, Athanasios!”

Satolias Konstantinos, Lt. Col (Eng), MSc, PMP, CSSGB

“It was an excellent seminar-workshop, really well structured and really helpful not only for the purpose of the RMP – PMI exams and implementation, but also for my daily life. The variety of reading material and the daily support of Mr. Athanasios Fourtounas, as well as his communication and teaching skills, were also a key to the success of the Seminar-Workshop. I am really glad I had the chance to attend it”

Konstantinos Konstantiniakos, MSc, Director of Training/MPSOTC

“The workshop I attended was one of the most productive experiences in my career. Well structured and always to the point, it didn’t waste a single minute in providing useful knowledge. The most important is that it provides a “battle proved” methodology in dealing with complex challenges and to prepare for risk Management in any project. Well balanced between theory and practice it gives the best preparation for the upcoming tests. Finally, Mr. Fourtounas’ teaching and presentation skills were a key in unlocking quickly and efficiently the solid knowledge that the workshop had to transfer to the participants.”

Christos Smilianis, B.A., Media trainer and Public Affairs instructor in the Greek MPSOTC, postgraduate in Digital Media, Communication and Journalism

“ The 4 days Risk Management training was a knowledge boost that will prepare us to deal in a better way with a variety of issues, not only in our professional life but also in our private too. The friendly educational environment, the communication and transmissibility of our instructor/facilitator guaranteed this successful project (our training). Thank you once again and I hope to find another opportunity to participate in your trainings or events.”

Savvas Chrysoulidis, MPSOTC Instructor, BSc, MSc, PhD Candidate

“ Amazing workshop with one of the best and professional risk management instructors. Organization, lectures, presentation and course flow exceeded my expectations. Furthermore, this course can be very useful knowledge and skill even without certification. Everybody who is in business and manages people and projects should have such kind of training in order to acquire a structured way of thinking.”

Dimitrios Manolopoulos, Course Director in MPSOTC, BSc, M.Sc. Networks and Systems Security

The Risk Management course was new to me since I had no similar academic background. I found it very interesting and of high importance after it was completed. Mr. Fourtounas approached the training accurately, presenting key elements of the methodology used in Risk Management, making the course easier to follow. Also, mentioning real life case studies helped me understand better the respective procedures. Furthermore, the course was very well organised and Mr. Fourtounas provided us with a lot of educational material for our further studies. It is a course that I would highly recommend”

Dimitrios Vakaros, Manning & Augmentation Section Chief/NRDC – GR. B.A.

A very interesting and difficult topic presented by Mr. Athanasios Fourtounas with a very well organized, prepared and detailed way. The blended approach with lectures, case-studies, exercises and workshops kept all the participants very engaged and active until the last minute. Excellent presentation and teaching skills, friendly environment, open communication. The Human Assets Risk Management course highly recommended for everyone who looking to understand the importance of Risk Management not only in business but in real life also.”

Panagiotis Asmenoudis, MSc, Chief of Training/MPSOTC

“ This seminar is very important for me, because I made my first step in order to think out off the box, using tested tools. I would also like to state that this seminar enhanced my self-confidence because I realised the right procedures during workshops, leading you in right responses Even if you do not intend to obtain certification of PMI, Its worth because the acquired knowledge is very easy to implement in daily life. Thank you Thanasis”

 Tsitsis Alexandros, Training officer/MPSOTC, BA.

”The Risk Management Preparation course by instructor Athanasios Fourtounas is highly recommended to anyone who wants to prepare for the PMI-RMP certification. Athanasios Fourtounas is very knowledgeable and practical in his approach. He provides support and extensive material throughout the course and afterwards as well. He is always available to assist with any queries.”

Nikolaos Arampatzis, DCOM MPSOTC, BA

”After attending the PMP Course, professionally presented by Human Asset, a successional decision led me to RMP Course. Athanasios Fourtounas, demonstrated excellent presentation and communication skills, fast pacing through courses’ chapters, but simultaneously thoroughly clarifying and illustrating the training material. 

Moreover, Athanasios, readily available 24/7, supportive in each and every question that arose, either technical or procedural during the course.
Strongly recommended if you are about to dive in the field of Risk Management – Thank you very much Athanasios!!!”

Evangelos Nikou, Mechanical Engineer MSc, MBA, PMI-PMP, IASSC-ICBB

”Εκπαιδευτής – Καθηγητής με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Πλήρως καταρτισμένος, ενημερωμένος, μεταδοτικός και πάνω από όλα αγαπά με πάθος αυτό που κάνει. Κατανοεί τις δυσκολίες των εκπαιδευομένων και προσαρμόζει τις εκπαιδευτικές του αρετές ανάλογα με το επίπεδό τους. Είναι ευλογία για τις Ένοπλες Δυνάμεις (μιας και αξιωματικός), να διαθέτει στις τάξεις της έναν τέτοιο άνθρωπο.”

Vellios Stergios, B.A., Army Officer (Ret), Switzerland

”The seminar was more than I was expecting. It was tailored to the needs of a professional and it covered every aspect of Risk Management. The support during the process was above and beyond standards. Thank you Thanasis!”

Anastasios Bletsas, B.A., Instructor of Hellenic Joint War College

”It was a great and challenging experience. For my daily job, this course will be a very good asset in order to broaden my services to the clients. I am very thankful for having the opportunity to follow up this course and our instructor was always in a close relationship with us in order to solve all of our questions. The web platform and also the Skype meetings were very good and effective training procedures.”

Alexandros A. Toumpelis, Director of Training Department, Meducation, GR

”This course is well-structured, organized and it features a variety of interactive and interesting content including videos, case studies, and activities all related to risk management. Mr. Athanasios Fourtounas is a professional with broad knowledge and experience who uses appropriate real-life examples to re-emphasize understanding.

This course helped me comprehend the full breadth of risk management and offered me with practical tools and techniques which I was able to use and put into action immediately at my workplace. I strongly recommend this high-quality course to all professionals who want to enhance their skills in risk management and continue with their professional development.”

Ms. Iliana Malatra BEng, MSc, MIET, Project Manager, UK

”The Risk Management Course for the PMI-RMP exams has proved to be a valuable tool, an excellent method of elearning and thorough knowledge in the Risk Management ground. A well-structured seminar with live sessions as well as online access on the platform for further understanding, studying and preparation material for the exams. The level of competence of the seminar’s instructor Mr. Athanasios Fourtounas is clear from the first contact and his support, patience, and teaching skills are evident and continuous throughout the course. There is an immediate impact of the knowledge acquired from this course to the day to day business as well as project running. I believe someone attending the Risk Management Course has a valuable knowledge asset in their professional career giving them a lead for whatever market they are targeting to.”

Alexandra Mavroudaki – Architect, Project Manager,  MArch, Brussels

“It was an excellent workshop, really well structured and helpful for the purpose of the Seminar- RMP exams and implementation. The instructor, Mr. Athanasios Fourtounas, very supportive at all stages of the exam preparation. His deep knowledge in Risk Management, his constant guidance, and support, with his experience and excellent communication, were some of the critical success factors of the course resulting in an outstanding outcome.”

Nikolaos Nanos, B.A., Construction Manager, Maroco

“The Human Asset Risk Management course was organized and executed in an excellent way. The presentations were very well organized, the teaching involved a lot of examples/case studies and short exercises for a betterunderstanding of the material by the trainees. Mr’s Fourtounas Athanasios teaching was outstanding, always on the spot in a degree that when studying PMBOK no grey areas where left, it was like having studied it already. He was always available for any questions, answering right back whenever a question was raised. I highly recommend Mr. Fourtounas as a Risk Management trainer.”

Lt. Col (HA) Stavroula Kloka, Finance Officer of the Procurement Office /Embassy of Greece in the USA

“The Risk Management Preparation course by instructor Athanasios Fourtounas is highly recommended to anyone who wants to prepare for the PMI-RMP certification. The instructor is well organized, prepared and all the examples were on to the point. He is a very knowledgeable person with extensive experience in Risk Management, with strong communications skills and kept us motivated during the seminars. One of the best seminars I attended ever.”

Michael Panagoulias, Safety and Occupational Health Manager, Emergency Director

“It was an interesting journey to PMI-RMP and the seminar was organized and fully responded to my expectations. Mr. Fourtounas is a charismatic mentor who showed zeal and effort during the program. Τhe combination of experience, knowledge and diligence was the recipe of the successful seminar.”

Andrianos Petros, Project Manager (Greece), B.A., J&P AVAX SA

”The Human Asset Risk Management course was well organized and structured towards achieving RMP-PMI certification. Presentation was outstanding and one of the key factors was the presenter’s style – open, approachable, positive, and supportive. Mr Fourtounas’ knowledge was excellent and had the ability to share and communicate that knowledge with the most professional and efficient way. He is concise, deliberate and hits the nail right on the head concerning Risk Management aspects. I can attest that my overall experience of the course was excellent.”

Vasileios Chatzikonstantinou, Civil Engineer-Construction Manager, MSc, PMP®

” It was an excellent workshop, really well structured and helpful not only for the purpose of the Seminar- RMP exams and implementation but also for the real life.

I found the structure, guidance, and methodology of the course extremely elaborating and fruitful. The breadth and insight that Mr. Athanasios Fourtounas brings in this course helped me to obtain a much deeper and meaningful understanding in the way Risk Management should be conducted. Overall it has been a remarkably educational experience and it is a very good return on investment. If you are looking for a well-rounded preparation course, then this one has to be among the ideal choices”

Andreas Kalos, Col (HE A), M.A., P.G.

”The Human Asset Seminar on RMP-PMI, by Mr Athanasios Fourtounas, is definitely the best seminar I’ve ever attended. The instructor is experienced, methodical and fully organized. He is always available for questions or any other assistance that the participant might need. Moreover he uses examples and case studies that are simple, interesting  and educating at the same time. I personally really enjoyed the case studies he presented. In other words he is an excellent and very professional instructor. I strongly recommend Mr.Fourtounas as a Risk Management Professional and as a trainer.”

Stefanos Sormas  M.Sc., Military Officer in Defense Attache Office, Washington DC

”A well-structured workshop for PMI-RMP with completed study material. The instructor, Athanasios Fourtounas, very supportive at all stages of the exam preparation. His communication talent is the determinant factor to the success of the whole workshop.”

Nikolaos Giatsos, Project & Construction Manager, MBA, PMP

“I found the online PMI-RMP course that I attended in April- May 2018 extremely interesting, challenging and enlightening. I  realized that risk management is a discipline that may apply in all professions, not matter your expertise and in every day  activities as well. The course was very well-structured, following a cohesive and balanced theoritical and practical approach, deploying step by step the full spectrum of Project Risk Management. A great thank you should   be addressed to our instructor Mr. Athanasios Fourtounas who is a charismatic teacher.  His deep knowledge in Risk Management, his constant guidance and support, his experience, his excellent communication were some of the critical success factors of the course resulting in an outstanding outcome. I strongly recommend this course under the guidance of Mr Fourtounas to anyone.”

Zafeirios Monios, Army Procurement Officer in Washington DC, Chemical Engineer, MA

”The Risk Management Preparation course by instructor Athanasios Fourtounas is highly recommended to anyone who wants to prepare for the PMI-RMP certification. Althanasios Fourtounas is very knowledgeable and practical in his approach. He provides support and extensive material throughout the course and is always available to assist with any queries.”

Xanthos Christodoulou, PMP, Civil Engineer

”The Risk Management Preparation course by instructor Athanasios Fourtounas is highly recommended to anyone who wants to prepare for the PMI-RMP certification. Althanasios Fourtounas is very knowledgeable and practical in his approach. He provides support and extensive material throughout the course and is always available to assist with any queries.”

Xanthos Christodoulou, PMP, Civil Engineer.

“Getting trained on the knowledge area of risk management comprises a great opportunity for employees and their organizations to change their mindset and culture upon risk, respectively. As for the trainees currently unemployed, it could be definitely used as a significant asset in order to re-position themselves in the market.

Asychronous training provided the opportunity to approach the whole seminar in a more flexible way and organize studying in accordance with personal capabilities, while having at disposal (via skype calls, etc.) the instructor, Athanasios Fourtounas, who was always there to give a clear answer to every question raised.
Really happy for having attended the seminar with the valuable coaching provided by Athanasios Fourtounas, who is not only a SME on Risk Management, but also willing and capable to transfer his knowledge and experience to the trainees!”

Panagiotis Bizos, Fiscal & Accounting Section/Chief of NRDC-GR

”The exceptional journey to Risk Management through the e-learning seminars was dynamic, fruitful and exam plus real situation oriented. The methodology, the attitude, the professionalism and general the followed risk workshop ‘paths’ were real engaging and that is the real asset of Mr. Athanasios Fourtounas as a trainer. Dedicated, supportive and knowledgeable. I strongly recommend this charismatic instructor.”

Georgios Delgas, Civil Engineer, MEng, PMP

“The PMI-RMP seminar constitutes one of the most academically fascinating experience I have ever met. The instructor Mr Fourtounas is characterised by academic balance, simplicity and great spectrum of knowledge. Being a risk manager is of great importance especially in our contemporary and fully competitive society.”

Konstantinos Kargiotis, Captain (HE A), MA, MSc, PgDipl, Dphil

The Human Asset Risk Management course was everything a preparation course should be: simple and effective. The instructor, Athanasios Fourtounas, helped us feel comfortable from our first meeting and enhanced a team spirit across all attendees. Moreover, he was available 24/7 in order to help us and answer clearly every question we had. Finally, I would strongly recommend the Human Asset Risk Management course, and especially Athanasios as an instructor to all potential candidates that would like to prepare themselves for the demanding PMI-RMP certification.”

Alkiviadis Papageorgiou, BSc in Statistics & Actuarial – Financial Mathematics

”The Human Asset Seminar on RMP-PMI is one of the best seminars I’ve ever attended. Within a few weeks, with the assistance of extensive bibliography and a series of presentations, one can have a comprehensive and meaningful picture of the risk management sector in modern businesses. However, all of this would not be feasible without the great contribution of Mr. Athanasios Fourtounas, who was the seminar’s instructor. Through a series of well-structured presentations, case studies, as well as his guidance and advice, which he generously offered to those who needed it and which came from both his extensive and diverse personal study and his many years of experience in the field, one can understand deeply the risk management industry, prepare properly for the RMP-PMI exams and gain a strong professional asset for one’s career path.”

Effie Papadopoulou, Bsc, MBA

” It was an interesting journey to PMI-RMP preparation e-learning course. Mr. Athanasios Fourtounas is an excellent instructor for exploiting the opportunity to earn the PMI-RMP certification. He is a very professional person with great experience in risk management. He is not only a reliable instructor; he is also a mentor to me and a good friend.”

Michael Kostouros, Civil Enginer, MSc, PMP®,MCP

” Having been attended the online Risk Management Seminar (November 2017) presented by Mr.Fourtounas, the fact I mostly appreciated is his practical approach. He succeeded in unwrapping Risk Management from its theoretical background thus providing deep knowledge and applicable tools in handling Risk Management in real projects. Furthermore as he is exam driven and results oriented, I strongly recommend Mr.Fourtounas as a Risk Management Professional and a trainer.”

Vasileios Chatziandreou, Projects Director & Owner, PMP

“Το σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις του PMI-RMP ήταν άρτια οργανωμένο και ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου. Η διαδικτυακή εκπαίδευση έγινε με ευχάριστο τρόπο και αισθανόμουν την αμεσότητα και την εγγύτητα μιας τάξης διδασκαλίας. Ο κ. Φουρτούνας, χαρισματικός εκπαιδευτής, παρείχε πλήρες εκπαιδευτικό υλικό και σωστά οργανωμένο, ανταποκρίθηκε άμεσα σε κάθε προβληματισμό μου και με βοήθησε να οργανώσω στο μυαλό μου και να κατανοήσω τις πτυχές και τη σημασία του Risk Management. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάθε Project Manager.”

Μιχαηλ Μποζουδης, AeroEng, MBA, MSc, PMP

” Πολύ καλός εισηγητής με μεταδοτικότητα και κατανοητός στο έπακρο. Πραγματικά σου δίνει να καταλάβεις τις όχι και τόσο εύκολες έννοιες του risk. Άρτια οργάνωση της Human Asset καθώς παρέχει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα επιμόρφωσης και σε υλικό αλλά και σε δυνατότητες. Ειλικρινά από τα καλύτερα μαθήματα που έχω παρακολουθήσει και με έναν καθηγητή που σε ωθεί στο καλύτερο δυνατό! Θανάση ευχαριστώ για τις τόσο χρήσιμες γνώσεις!!!”

Konstantis Martis, Executive Protection Specialist

“ It was an excellent workshop, really well structured and really helpful not only for the purpose of the RMP – PMI exams and implementation but also for the real life. The variety of reading material and the daily support of Mr. Athanasios Fourtounas, as well as his communication and teaching skills, was also a key to the success of the Workshop. I am really glad I had the chance to attend it.

Nadia Vassilakopoulou  Internal Audit Manager on Coffee Island company (Greece)

“ I highly recommend the Human Asset “Risk Management Professional” preparation course delivered by Mr. Athanasios Fourtounas.

I found the structure, guidance, and methodology of the course extremely enlightening and fruitful. The breadth and insight that Mr. Athanasios Fourtounas brings in this course helped me to obtain a much deeper and meaningful understanding in the way Risk Management should be conducted.

Overall it has been a remarkably enriching experience and it is a very good return on investment. If you are looking for a well-rounded preparation course then this one has to be your best choice. “

Dimitrios Kopsidas Project Controls and Forensic Planning Manager, Hill International (Oman)

” The Risk Management seminar took place in a vibrant and dynamic environment and it was conducted by an expert in the field. My life was made easier and I am grateful that I was part of this learning experience which aims to advance my career.

The team structure also helped the dialogue to go deeper into the subject and smoothed the transition, especially for someone who is not familiar with the term of risk management. Thanasis provides lots of material and supports you during the process and ensures the excellence of the outcome.I strongly recommend the course to everyone who wishes to take up the subject and the PMI-RMP credential-PG”.

Petros Gamvrilis, Msc,MBA Structural Engineer (Greece)

“ Having attended the Human Asset PMP preparation course, Risk Management was a field that interests me the most and so I have decided to participate to Human Asset – Risk Management Online Preparation Course –  which is an excellent course that every Project Manager should attend.

I would like to thank Mr. Athanassios Fourtounas for the excellent preparation course that combined critical and analytical thinking with deep knowledge of project management methodology. The biggest gain is that you challenge your current knowledge and practice standards in the area of Risk Management and you acquire the necessary knowledge required in order to develop them with the most professional way. I strongly recommend Thanasis and Human Asset as your course provider.

Georgios Manaras, MEng, PMP, Project Manager (S. Arabia)

“ I attended the online PMI – RMP course in May 2017. The course was well defined and focused on Risk Management Procedures.

The instructor Mr Athanasios Fourtounas managed to cover a lot of ground in a short period of time with a dedicated and thought – provoking manner.”

Georgia Panagopoulou, Electrical Engineer, MBA (Greece)

“ Παρακολούθησα με μεγάλη ευχαρίστηση και ενδιαφέρον το Online Course: Preparation for Certification of RMP-PMI.

Η πλατφόρμα επικοινωνίας ήταν άψογη, το μάθημα  πολύ καλά οργανωμένο, σωστά δομημένο. Ο Θανάσης Φουρτούνας εξαιρετικός σε όλες τις φάσεις του μαθήματος, εξήγησε με απλό, λιτό τρόπο, τις βασικές αρχές τη δομή και το πρόγραμμα του Risk Management. Οι παρουσιάσεις (slides) και το εκπαιδευτικό υλικό προσεγμένο και στοχευμένο βοηθάει στο να συγκεντρωθείς στο μεδούλι του Risk Management.

Βεβαίως όλα τα παραπάνω μπορούν να αποδώσουν καρπούς μόνον εάν ο εισηγητής έχει την ικανότητα να μεταδώσει τις γνώσεις με σαφήνεια και ακρίβεια του λόγου.

Θανάση σε ευχαριστώ πολύ.

Georgios Tsenis, MSc, PMP, Resident Engineer, EUR ING (Qatar)

“Risk Management Online Preparation Course” is a very dynamic, interactive eLearning Course achieving its goals and meeting its objectives through a current and complete content arranged and presented in a clear, attractive and logical scheme. Mr. Athanasios Fourtounas brings genuine enthusiasm to every session while utilizes hands-on experience to efficiently communicate information, providing relevant examples to make connections between course material and the real world. He is engaging, challenging, supportive and cares passionately about his work. Great attitude towards teaching, highly recommended.”

Konstantinos Vosnakidis, Civil Engineer, PMP

“The Human Asset Risk Management course was one of the best short courses I’ve ever attended. Special thanks to the instructor Thanasis Fourtounas. He’s one of the most dedicated professionals I’ve ever met. Thanks to him I had a jump start on this field. It must be also noted that the virtual classroom worked very well, making possible to colleagues to attend from afar as if they were in the real classroom. I wholeheartedly recommend the course and the instructor.”

Vangelis Astreinidis, Dr Civil Engineer, Senior Manager Structural Engineering Qatar Rail

“The Risk Management Professional preparation course was an amazing experience. I would like to thank Mr. Athanasios Fourtounas for providing an outstanding and well structured e-learning course, with real world experience and its application in real life projects. He is a very knowledgeable person with extensive experience in Risk Management, with strong communications skills and kept us motivated throught out the three intensive weeks of the module. During seminars, I had the chance meet people from different career sectors and gain a lot  under our ooperation on a demanding workshop where we used in practiced everything we learned in theory.  As a Military Logistics Officer, RMP help me think out of the box, identify its critical role in Military Logistics Management and the nessesity of Risk Analysis in every day Life Project. I would definitely propose everyone from the Military Logistics Department who wants to broaden his knowledge, to participate in this program in order to acquire an important asset for their career development. Furtheromore,  I would strongly recommend Athanasios as an instructor to all potential candidates that would like to enhance their skills and prepare themselves for the demanding PMI-RMP certification.”

Dimitrios Zaires, Military Logistics Officer at HAGS, MBA

“Το σεμινάριο Risk Management που παρακολούθησα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον. Μου έδωσε πολύ σημαντικές πληροφορίες και ύλη σχετικά με τον δομημένο τρόπο αποκάλυψης, παρακολούθησης και διαχείρησης των κινδύνων των έργων. Η διείσδυση στο γνωστικό αντικείμενο του Risk Management αλλά και η εξίσου σημαντική συνύπαρξη μου με τους σεβαστούς συναδέλφους των διαφορετικών αντικειμένων και εμπειριών, ήταν μια ευχάριστη και συναρπαστική εμπειρία για μένα. Ιδιαίτερα όμως, θα ήθελα να σταθώ στον εισηγητή μας κο Αθανάσιο Φουρτούνα ο οποίος με την βαθιά γνώση του στο αντικείμενο του Risk Management, την μεταδοτικότητά του, τον επαγγελματισμό του και κυρίως την ευγένειά του, συνέτεινε τα μάλα στην επίτευξη των στόχων του σεμιναρίου.”

Λουκάς Παπαγεωργίου, Mechanical Engineer BEng., MEng.,MBA

“Θεωρώ ότι το σεμινάριο και η παρουσίαση ήταν άρτια δομημένο, χωρίς κενά ή τυχόν παραλήψεις. Ο κος Φουρτούνας είναι μεταδοτικός και γενικότερα πολύ καλός εισηγητής. Πρόθυμος να λύσει τυχόν απορίες ανά πάσα ώρα και στιγμή. Επιπλέον όλο το υλικό που μας έδωσε είναι μελετημένο ώστε να μπούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα στο ρόλο του σεμιναρίου.”

Γεράκας Ν., BA in Project management

“Ήταν ένα εκπληκτικό πενθήμερο σεμινάριο, εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύ καλά οργανωμένο, που κάλυψε απόλυτα τις προσδοκίες μου. Το περιεχόμενο, το εκπαιδευτικό υλικό και η μοναδική ικανότητα του Θανάση, να μας μεταδώσει τις γνώσεις του με πλήρη γνώση του αντικειμένου, είναι μερικά από τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν. Αξίζει να το παρακολουθήσουν κι άλλοι”

Βιργινία Αντάρτη, Program Manager of Piraeus Bank, Διαχείριση Κινδύνων Ομίλου

“Ο Θανάσης είναι ένας εξαιρετικός εκπαιδευτής με βαθιά γνώση του αντικειμένου και μεγάλη μεταδοτικότητα. Η ενδελεχής προετοιμασία του σεμιναρίου είναι εμφανής από την αρχή έως το τέλος ενώ η διαδραστικότητα του σεμιναρίου σου δίνει τα ερεθίσματα για περισσότερη εμβάθυνση.”

Ανδρέας Φανίδης, Resident Engineer, MSc

“During  the preparation course of Risk Management I had the happiness to meet Mr Athanasios Fourtounas, an instructor with passion and physical capability to make the audience to feel confident and comfortable. The training was well organized with a lot of helpful training material combined with the excellent instructor’s communication skills, which kept participants motivated and fascinated. I would recommend this training to everyone who is interested in Risk Management.”

Κατσιγιάννης Ιωάννης, MBA , Capital Management at Piraeus Bank

“Excellent course. Great ideas and would make you think differently about how you would approach Risk Management work both socially & using methodologies.The instructor Mr Athanasios Fourtounas  is an excellent lecturer with knowledge and has changed my perspective on Risk Management with examples from the real world making it particularly relevant.Lots of practical work which really helped me understand.  I have worked on numerous Construction projects in private  public sector and  the instructor’s advice and training will help to my career.”

Βασίλης Σπυρόπουλος, M.Sc. Engineer

“It was a really unique opportunity to work together with Mr. Athanasios Fourtounas: A fully – oriented, and with strong communications skills, Person. His attitude through teaching, in such a crucial, rich of content and applications, cognitive field as the “Risk Management Process”, indicates an Articulated Approach. Athanasios Fourtounas, clearly demonstrates, the simplicity and accuracy that a Trainee as a well – equipped Professional has to carry out during his ordinary work: Clarity, strong demonstrative capacities and willingness for imminent response to a variety of questions, definitely point out an added value to his Training Capacities. Needless, to mention his Noble and Kind approach in manipulating problems or difficulties that may arise during his Teaching: It was a remarkable experience to come to grips with Athanasios Fourtounas and his Insight concerning “Project – Risk Management Issues”

Επαμεινώνδας – Ιωάννης Μπικάκης, Jurist – LL.M. , M.Phil., Ph.D. Candidate, OTE Group of Companies Executive

“In November 2016, I attend the five days course in Project Risk Management ( RMP- PMI) that provided by Athanasios. He has deep understanding and experience on the subject and he is an effective communicator always willing to explain in depth the meanings of the RMP by giving real life examples. He really broadened my horizons into a demanding and important field.”

Χρήστος Παπαγεωργίου, M.Sc., Consultant of 3G Global

” This November, I attended the seminar entitled “Risk Management Professional (PMI-RMP) preparation workshop” organised by Human Asset. I was captivated from start to finish and would strongly recommend this to anyone interested in understanding risk management in a project’s life-cycle. The instructor, Athanasios Fourtounas, combines critical and analytical thinking with deep knowledge of project management methodology. I believe that the seminar will add value to my day-to-day work as a PMO member of a highly demanding program.”

Περσεφόνη Λυσιμάχου, Risk officer, M.Sc, Piraeus Bank

” Οι γνώσεις του Θανάση και το πάθος του γι αυτό που κάνει σου αφαιρούν οποίες επιφυλάξεις είχες πριν την έναρξη των μαθημάτων όσον άφορα τις δυσκολίες που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν σε ένα e-learning.”

Grigorios Valavanis, Finance and Insurance manager, MSc, BSc

” Having attended the Human Asset PMP preparation course, I believe I was left with no option but attend the RMP preparation course offered by Human Asset as I was really satisfied with their professionalism in delivering the course, their empathy for the students and their support in our
studying even after the end of the course and up to the exam date. Thanassis did not disappoint at all as he follows the aforementioned standards of professionalism, empathy and support. I strongly recommend Thannasis and Human Asset as your course provider.”

Nikolaos Papagiannakis, Resident Engineer, MSc, PMP

“Η εμπειρία του εισηγητή τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στο χώρο της παροχής εκπαιδευτικών σεμιναρίων είναι εμφανής από τον τρόπο που εξαιρετικά έχει οργανωθεί η εξεταστέα υλη, έχουν δομηθεί τα μαθήματα και γίνεται αναφορά σε πραγματικά παραδείγματα. Επιπρόσθετα, πολύ σημαντική η ψυχολογική υποστήριξη καθώς η βοήθεια σε πάσης φύσεως ζητήματα, μαθημάτων ή γραφειοκρατικά, ο Θανάσης είναι διαθέσιμος! συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά”

Evangelia Soultani, Actuarial Change Contractor, M.Sc.

“Ένας εξαίρετος εκπαιδευτής με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Η επιτυχία των συμμετεχόντων είναι σίγουρη. Όποιος παρακολουθήσει το σεμινάριο σίγουρα θα δει το Risk Management από μια διαφορετική οπτική γωνία, πιο φιλική και εμπεριστατωμένη.”

Christos Fouzas, Civil Eng.-Construction Manager, M.Sc., PMP

“As a Military Engineer, Risk Management is a daily routine, so it was time to enrich my knowledge by studying the theory behind the process. My choice was Human Assets’ online PMI-RMP preparation course. After having completed this circle, I would like to express my gratitude to the instructor Mr Athanasios Fourtounas. He managed the course motivating the participants, presenting the subject with key point details and simultaneously orientating us to the exams procedure. I would definitely recommend the course. Very fruitful experience! “

Anastasios Stratis Military engineer, MSc, NATO Hq Staff Officer in Naples, Italy

“Thanasis was the professor of RMP – online seminar. Despite the difficulties of an online seminar ; Thanasis managed to make the virtual team, feel like they are following the seminar from a class.He was a truly “gate keeper” of his project. I would like to thank him and for sure I will stay in touch with Thanasi & not only until my exam date.”

Petros Antoniou MSc, PMP, EUR ING, Project Management Team at Ghantoot Transport & General Contracting Est.

“I selected to attend the online coursers for the the PMI-RMP certification as Risk Management is an integral part of our lives. We face uncertainties all the time and hence this course is the appropriate tool to address them. Most of the content of the course is just pure logic, but the seminar is so well organised that enables the participants to put their experiential knowledge in order and set a structured and effective approach to face every single problem. That, though, would not be possible without the appropriate guidance. Athanasios’ huge knowledge of Risk Management along with his friendly personality and way of teaching are factors of utmost importance. His lectures are based on slides presenting the actual theory, while showing them in action through examples from actual life. Furthermore, there is the ability to test your knowledge through small ungraded tests after finishing each section as well as mock test to help you prepare for the final exam. All in all, the online course and Athanasios really met my expectations and I will definitely recommend it to anyone who is interested in that field”

Panagiotis Kasimatis, Chemical/Process Engineer

”I had the opportunity to attend the online PMI-RMP – Human Asset course with Mr. Athanasios Fourtounas as instructor from March to April 2016. The level of the training was very high, the knowledge of the Risk Management Procedures was very high also. Mr. Fourtounas passion about RM it is easy to find in the extra information, books, examples etc. that he can provide to his students. Very good communication skills. With his teaching ability I understand better and deeper the process of RM.”

Dimitrios Fengaros, HSE Manager Spiecapag-Aktor S.A. TAP Project.

” I truly believe the interned-based training classes are useful and well-planned.I liked the way the material was presented and the information provided. The seminar was greatly presented by Thanasis and kept interest for the three hour periods.I was also amazed by Thanasis’ deep knowledge of the subjects.He did an excellent job. I highly recommend this seminar. Thumbs up!!!”

Trantafillos Giouzelidis, Army Officer, HQ of KFOR, Kosovo

“I would like to thank Mr Athanasios Fourtounas and Human Asset for the online PMI-RMP course that I had the pleasure to attend.
Well-structured training procedure, high level and up-to-date risk management knowledge, high communication skills, real world experience and complete and thorough understanding of PMI-RMP exam needs were Mr Fourtounas course’s key points.
I would strongly recommend attending this course to everyone preparing for the PMI-RMP exam or looking to deepen his/her risk management knowledge.”

Achilleas Koukoutimpas, Electrical and Computer Engineer, MBA, PMP®, Project Manager at IBM

“I had the pleasure to meet Athanasios, as a trainer for the Risk Management (PMI-RMP) certificate preparation course provided by Human asset. We did the preparation online via the electronic platform ementoria, which was a very pleasant surprise. Everything worked as expected and the overall functionality of the platform was pretty much like a face-to-face course. Athanasios is knowledgable and very passionate about risk management. What i liked the most, were the "real life" examples about risk management in projects and the enormous supportive information that Athanasios provides. The lessons were also very well structured and the flow of information and communication was prompt & excellent.
I highly recommend Mr. Fourtounas and specifically the risk management seminar in everyone who wants to deepen in risk management and to successfully pass the PMI-RMP exams.”

Leonidas Venedikis, Project Manager at GE Power, PMP

“I found the risk management training provided by Athanasios to be very valuable. He has deep understanding and experience on the subject and superb way of teaching. I enjoyed the class interaction with practical exercises, and the pace of the course. He helped me better understand how I can become an effective risk manager for my team.”

Elias Demirtzis, Project Manager at EICT GmbH, PMP

“Athanasios was my trainer at the e-learning training for  Project Risk Management ( RMP- PMI). Athanasios is passionate with his work and her is always willing to help his students with any issue that they may deal. He put all his efforts to help his students to succeed at the certificate of the test. The course went smoothly and the interactive character helped me to understand better the processes and terms of Risk Management.”

Maria Angelopoulou, Project Manager, Swan Systeme AG, PMP

“I would like to express my gratitude to Mr Athanasio Fourtouna for proposing me to attend the PMI-RMP course. The course met all my expectations, it was very well organized , with high quality training materials and very well structure in terms of  understanding and educational purposes. The most important asset  was the instructor by himself. He is very well trained in the domain of  PMI-RMP and having a comprehensive knowledge of the environment of the market where the enterprises are activated. In addition he  understands the needs of the audience and always be prepare to solve ,explain and help you to understand the task of the Risk Management. Once again many thanks to Human Asset and especially to Mr Fourtouna Athanasio for the high level standard of education-training.”

Fountopoulos Eleftherios,  M.Sc., Military Officer of NATO HQ in Spain

“It was a great and very interesting experience to participate in the PMI-RMP training courses of Hyman Asset, which gave me the opportunity to understand the field of Risk Management. I would like to thank Mr Fourtounas for his great and organized work. His support from the beginning of the program, his experience and ability to explain everything in the most satisfactory grade by giving always the most to the point explanations, helped me to understand in the greatest way the demanding area of Risk Management. I would definitely propose everyone who wants to broaden his knowledge, to participate in this program in order to acquire an important asset, which provides the impetus in everyone’s career development.”

Kleopatra Rousouli, Chemist MSc, Quality Manager,  Humburg (Germany)

“When it comes to “Risk Management Professional” preparation, Mr. Athanasios Fourtounas is the absolute choice for someone who wants to get into the tips and tricks of the specific credential. Mr. Fourtounas, is well versed of the “Practice Standard for Project Risk Management”, which is the official and relevant to RMP document, issued by PMI, as well as of the various techniques being used in Risk Management. Thus, he has structured the seminars in such a way that anyone who decides to attend them, gets an essential and cohesive knowledge on all Risk Management areas, hence, significantly increasing his/her chances of passing the exams successfully.  “

Dimitris Kafiris, Civil Engineer,  MEng. – PMP,Planning Manager, Doha (Qatar)

“Many thanks to Human Asset and especially to Athanasios Fourtounas for the excellent organization and performance of the PMI – Risk Management Professional course via a well-equipped online teaching platform. The course was very well structured and supported with real project situations and study cases, providing the attendees with a deep examination of risk management principles, not only for PMI’s exam preparation, but for practising in project management domain. Athanasios is highly recommended to provide the PMI-RMP course for every person wishes to have a greater understanding on the theory and practice of risk management.”

Charalambos Kangas, Senior Project Manager – BEng (Civil), MBA, PMP, Nicosia (Cyprus)

” Είχα την τιμή να γνωρίσω τον κύριο Αθανάσιο Φουρτούνα, στο σεμινάριο για το RMP-PMI της Human Asset. Πρόκειται για ένα σεμινάριο που δίνει όλα τα εφόδια για κάποιον που ασχολείται ή ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το management, καθώς καλύπτει ευρεία γκάμα θεμάτων που σε συνδυασμό με παραδείγματα και workshop, σε βοηθά να εμβαθύνεις περισσότερο στο κόσμο του Risk Management. O επαγγελματισμός, η μεταδοτικότητα και η συνεχής υποστήριξη που μας παρείχε ο κ.Φουρτούνας είναι αξιοσημείωτη και συνιστώ ανεπιφύλακτα το σεμινάριο σε οποιονδήποτε που θέλει να ασχοληθεί με το Risk Management.”

Angelos Konstantinou, M.Eng Civil Engineer Chapo  W.L.L.(Bahrain)

“ My participation in the PMI-RMP training course through Human Asset’s synchronous e-platform was definitely a very good choice for getting the appropriate knowledge on the challenging subject of Risk Management. During the last three weeks, nine 3-hr classes were scheduled which I attended sharing the platform with other four RMP candidates, sitting comfortably in my office.

Mr. Fourtounas and the five attendees, including myself, worked under a friendly but still professional and respectful atmosphere. The additional workshop organized by Mr. Fourtounas, “running” in parallel with the theoretical courses was very important and helped me towards the better understanding of the Risk Management processes, requirements and strategies. Either the slideshows, efficiently prepared, or the ideas/comments/ questions expressed during the interaction among the RMP candidates and Mr. Fourtounas, contributed to the deeper understanding of the concept of Risk Management.

Mr. Fourtounas class successfully met my expectations and I would highly recommend this e-learning program to everyone who is looking for the right training.

Αglaia- Evgenia Pournara, Civil Engineer, PhD Candidate-Oil and Gas Pipelines,  University of Thessaly

“I had the pleasure to meet Athanasios through the e-learning preparation programme for the Risk Management Professional exams where he was the instructor.

Athanasios has a deep knowledge of Risk Management and has developed a well structured training course not limited only in a theoretical framework but is also based on real cases, examples and workshops. I highly recommend Mr Fourtounas to anyone who wish to follow a training programme in Risk Management and become a certified professional.”

Panagiotis Pantaridis, Cost Control Manager at IRD Engineering, PMP®

“I would like to thank Athanasios Fourtounas for the RMP seminar he has provided. It was a very well organized seminar which aimed not only at preparing the participants for the PMI RMP examination but also helped us to prepare for a realistic implementation of risk management in different areas of our business. I would highly recommend this seminar for everybody who would like to deepen into risk management.”

Vangelis Bailakis, Test Director & Range Quality Manager at NATO FORACS

“As a director at a NATO facility in Greece, I would like to note the high quality of training service of Human Asset S.A and its instructor, Athanasios Fourtounas, during the Risk Management Professional (PMI-RMP)® Preparation course, in which a number of our personnel participated.
Since I had the opportunity to personally attend this course, I would like to mention the excellent performance of the Athanasios. Not only did he prepare the participants for the relevant certification, but also, he successfully delivered the right knowledge in order to apply the Risk Management methodology to our business.“

Michail Zambartas, MSc, PMP, NATO FORACS GREECE Range Manager

“Details make the difference! Mr. Fourtounas lectures, following the Human Assets tradition in training, are not limited in a theoretical framework but they also examine in depth some real world scenarios, providing an holistic approach of Risk Management to his audience.”

Andreas Spiliopoulos Mechanical Engineer, PMP

“Το σεμινάριο Risk Management in Project (PMI-RMP) της Human Asset παρέχει τα απαραίτητα εφόδια σε όποιον ασχολείται με το Project Management, και όχι μόνο, για την διαχείριση και αντιμετώπιση ρίσκων, καλύπτει το θέμα σφαιρικά και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Επίσης, θέλω να επισημάνω την ικανότητα του εκπαιδευτή , κ. Αθανάσιου Φουρτούνα, σε ότι αφορά τη μεταδοτικότητα και την άρτια γνώση του αντικειμένου. Η στήριξη του και μετά το πέρας του σεμιναρίου μέχρι και τη μέρα των εξετάσεων ήταν για μένα καταλύτης για να αποκτήσω την πιστοποίηση PMI-RMP σε σύντομο χρονικό διάστημα.”

Maximos Konstantinidis, MSc, MBA, MCSA, ITIL-SO, CCENT, PMI-RMP
Systems Support Engineer

“I have met Mr. Athanasios Fourtounas during my PMI-RMP preparation course in Humanasset sa, where he was my instructor. I would like to express that he is a highly skilled professional and he has thorough knowledge and experience in the field of Risk Management. He really broadened my horizons into a demanding and important field , which I hope will help me in my career. I would highly recommend him to anyone who would like to train himself/herself in Risk Management.”

Dimitrios Koumaridis MSc , BSc , LSSYB
Business Analyst , Operations Department , KLEEMANN SA

“I would like to thank Mr. Athanasios Fourtounas of Human Asset company for providing me with an outstanding e-learning experience for the PMI-RMP exam preparation. The course set-up material in the e-learning platform, book/video/mock reference material, and all live sessions were prepared immaculately. The smooth delivery of knowledge, introduction of real applications and invaluable hot tips, allowed us learn with ease and enjoyment for a certification that is demanding. Listening to Athanasios communicate the intricacies of risk management and process area/ITTO interconnectivity, you see a trainer who is at top of his game. I would highly recommend Athanasios to those serious about preparing for their PMI-RMP certification, which at the same time will undoubtedly enhance their project management skills.”

Achilleas Miltiadous , PMP
Automotive Research Director at Ipsos

“It was a pleasure meeting Mr. Fourtounas during the online PMI-RMP course I attended in September 2014. Mr. Fourtounas is a very knowledgeable person with extensive experience in Risk Management. The course he taught was very informative, providing everything one needs to know for the PMI-RMP preparation and beyond that. The professionalism of Mr. Fourtounas, his knowledge and the way he delivered the online course show of a very well informed individual in many aspects, and I definitely recommend him for the PMI-RMP course!”

Eleftherios Stavrakas, PMI-RMP, MSc, BEng
Assistant Project Manager – Estimator at Michael Anthony Contracting Corp

“It has been a great pleasure and experience to attend the 5-days PMI/RMP preparation course, provided by Human Asset and held by Mr. Athanasios Fourtounas. Athanasios is certainly a very well qualified and supportive instructor. His deep knowledge and expertise in all aspects of the PMI/RMP certification requirements as well as his continuous supporting ability and willingness to cover all segments and open issues in the field of Risk Management, made him a valuable and committed partner during the course of this training project. For all the above mentioned reasons, I am totally confident and I would strongly recommend Athanasios to all potential candidates that would like to enhance their skills and prepare themselves for the demanding PMI/RMP certification examination.”

Konstantinos Tsolakis, PMP®, PMI-RMP®, MCP, MBA
Senior Project Manager/Internal Auditor

“I have had the pleasure to meet Mr Fourtounas the during the seminar for the Risk Management Professional accreditation by PMI. Mr Fourtounas is a very well qualified Risk Management Professional and at the same time he added great value to this seminar with his extensive knowledge as a Project Management Professional (PMP-PMI). Mr Fourtounas is an effective communicator always willing to explain in depth the meanings of the RMP by giving real life examples through his extensive knowledge obtained in his professional career. During this seminar I have had the chance to increase my knowledge in the field of Risk Management and at the same time to make a new Good Friend! All best. Thanasis Xenos.”

Thanasis Xenos
Project Manager – MEP Tunnel Projects at AKTOR SA

“The “Project Risk Management preparation course”  of Human Asset, like the other seminars, of the same company, I had the pleasure to attend, is characterized by the detailed organization and the methodology by which it is implemented, in every aspect of the risk management knowledge area.

The program includes both the theoretical framework of the Risk Management processes and the practice on them, with a carefully designed Workshop, targeted exercises and real case scenarios, that ensures the attendee has understood the subject, answers all questions that might have arisen and prepare him to practice the profession of Risk Manager.

Regarding the instructor of the seminar: Mr. Fourtounas is very well informed and has particular expertise in the subject field of Risk Management, is very well organized and communicative and always willing to provide help or answers to any kind of questions or any circumstance.

I would highly recommend the attending of the course to anyone interested to broaden his knowledge in the Risk Management field.”

Andreas Giakoumis,
PMP®, MCP, Dipl.-Ing. Civil Engineer, M.Sc. , Project Manager – Auditor at Municipality of Kavala

” I would like to personally thank Mr. Athanasios Fourtounas and Human asset SA for the excellent “Project Risk Management preparation course” they provide. The quality of the lectures, the  asynchronous platform and the paper material they provide, are well structured and organized.

The professionalism of the instructor on the field of Risk Management and the constant support he provides αdd value to the course.

I have no doubts to recommend Mr. Athanasios Fourtounas course for everybody who wishes to implement risk  management in his/her personal and work environment.”

Apostolos Poulopoulos,
Municipality Civil Engineer at Public Sector

“Participating in Human Asset’s Risk Management Courses was really a great experience. Instructor Athanasios Fourtounas was committed to deliver expert and top market knowledge.

I would like to thank Thanasis for his great and organized work. His support from the beginning of the program and his ability to explain everything in the most satisfactory grade by giving always the most to the point explanations. I would definitely propose everyone from the Military Construction Sector who wants to broaden his knowledge, to participate in this program in order to acquire an important asset, which provides the impetus in his career development.”

Ioannis Adamoglou,
Officer at HAGS for Administration of Military Constructions

” Η εμπιστοσύνη που έδειξα στην HUMAN ASSET και ιδιαίτερα στον εκπαιδευτή Αθανάσιο Φουρτούνα δεν διαψεύστηκε. Έχοντας μόνο πρότερη πρακτική εμπειρία σχετικά με το Risk Management, το σεμινάριο αυτό με βοήθησε να κατανοήσω σε βάθος την έννοια του Risk καθώς και των υπολοίπων εννοιών που συνδέονται μ’ αυτό, αποτελώντας ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο στη επαγγελματική μου πορεία. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος  γιατί μπορούσα να δουλέψω με το δικό μου ρυθμό χωρίς πίεση και άγχος. Τόσο οι διαλέξεις όσο και το υλικό του σεμιναρίου ήταν πολύ καλά δομημένα και ο Θανάσης εξηγούσε το αντικείμενο κάθε διάλεξης με σαφήνεια και πληρότητα όπως αρμόζει σ’ έναν σωστό δάσκαλο. Στον τομέα εργασίας μου που αφορά την παροχή ασφάλειας εμπορικών πλοίων ισχύει 100% αυτό που λέει ο Θανάσης συνεχώς στα μαθήματα δλδ ” Apply Risk Management in your job so as to avoid Crisis Management & Management of Losses”

Σ’ ευχαριστώ Θανάση !”

Βασίλης Αποστολόπουλος,Privately security contracted armed personnel, Security & Risk Manager

Taking part in the PMI-RMP Preparation Course by Human Asset has been a rewarding choice for me. It is a well-structured and, at the same time, an agile learning program that has fulfilled my expectations regarding my preparation for the PMI-RMP certification exam. Mr. Fourtounas, our instructor, more than a professional in his field, is a person committed to imparting his knowledge and experience to his students, and to me, a mentor. 

Being employed in the sector of Risk Advisory, the completion of this seminar has brought me closer to my professional goals, offering me an intense background and a representative overview of project and risk management issues and methodologies to cope with them in a professionally effective manner. 

Miranda Beka, InfoSec MSc, ISO 27001 Lead Auditor, Business Analyst, RA, Deloitte Greece

Το σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις του PMI-RMP ήταν άρτια οργανωμένο αναφορικά τόσο με τον τρόπο διεξαγωγής όσο και με την καθοδήγηση για τον τρόπο μελέτης, παροχής υλικού, αλλά και υποστήριξης  σε όλα τα στάδια. Ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου και πραγματικά μου «κέντρισε» το ενδιαφέρον, καθώς, όντας δικηγόρος- δεν είχα καμία απολύτως προηγούμενη σχετική πείρα ή ενασχόληση με το αντικείμενο του risk management. Ο εκπαιδευτής κος Θανάσης Φουρτούνας είναι εξαιρετικός δάσκαλος με βαθιά γνώση, εμπειρία, επαγγελματισμό και προπάντων μεταδοτικότητα και με βοήθησε στο να κατανοήσω πλήρως το αντικείμενο του σεμιναρίου. Η συμπαράστασή του υπήρξε αμέριστη καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου, επιλύοντας κάθε απορία μου με απλό και κατανοητό τρόπο. 

Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί με το αντικείμενο ή και απλά  να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες, μιας και  έχει πρακτική εφαρμογή σε τόσους πολλούς τομείς της επαγγελματικής ή μη καθημερινότητάς μας,  να το παρακολουθήσει!

Ελπίδα Πούλιου, Δικηγόρος, DPO

I decided to participate in the one-to-one online Risk Management (PMI-RMP) preparation seminar shortly after I completed the PMP preparation course. The course provided me with a deeper understanding of Risk management and how it should be implemented in real world conditions. It was organized, well structured in terms of presentations and study materials, focusing on not only the theory of risk management but also a more practical approach when dealing with risks. I would like to thank the course instructor Mr. Thanassis Fourtounas for his support and paramount contribution. Being available on a continuous basis throughout the course, Thanassis has demonstrated and combined teaching, analytical and communication skills with a deep knowledge of the risk management methodology. I highly recommend the course and Thanassis for anyone seeking to attain the PMI-RMP certification and further adding value by enhancing the knowledge related to risk management.

Theodoridis Georgios, Project Finance, MBA

After a first step, which was to obtain my PMP certification, I was thinking as a second step to participate into a Risk Management Professional Workshop provided by Human Asset, with Mr. Athanasios Fourtounas as a main instructor. 

Now as this journey is almost at its end (plan to take the RMP-PMI exam by December 2020), I can easily say that It is worth it for every single moment. 

Mr. Fourtounas (our Thanasis) drive me throughout this journey, only with his valuable experience, in the area of Risk Management.   

With his support: 

  1. I Understood all the phases of Risk Project Management 
  2. I Focused on details without paying attention to areas that were not so important. 
  3. For every definition there was always a valid explanation with a case study as an example, helping me to understand 100% any topic.  

For the operational part of the workshop, his flexibility for our on-line discussions, his presence at any time during the week (even to very late hours) in order to reply to any of my questions, gives an additional asset of his professionalism. Also the way that he is approaching this workshop is towards on that direction. 

For those that are thinking in future to discover the area of Risk Project Management, I strongly suggest to give a chance to Human Asset & Mr. Athanasios Fourtounas. 

Thank you for all …Δάσκαλε!!!! 

Nikos Panoutsakopoulos , Senior Project Manager MSc, PMP®, SAFe PO/PM®